Απτόητοι συνεχίζουν τη μάχη κατά της φοροδιαφυγής οι ελεγκτικοί μηχανισμοί του κράτους! Μετά τον 90χρονο καστανά στην Καρδίτσα που δεν διέθετε... ταμειακή μηχανή, συνέλαβαν και άλλη μια «επαγγελματία» φοροφυγά που θα πληρώνει μια ζωή το πρόστιμο για τα... καρβουνάκια που πωλούσε!
Ολόκληρη επιχείρηση έστησε η ΕΛ.ΑΣ. στην περιοχή κοντά στον μητροπολιτικό ναό του Αγίου Μηνά στο Ηράκλειο, για να βάλει στο χέρι την 67χρονη πλανόδια πωλήτρια που πωλούσε καρβουνάκια για θυμίαμα και μοσχολίβανο χωρίς να διαθέτει την σχετική άδεια! Τα συνολικά 37 καρβουνάκια και 10 τεμάχια μοσχολίβανο που διέθετε κατασχέθηκαν, αλλά δεν έγινε γνωστό αν θα βγουν σε... πλειστηριασμό!
Μετά το καίριο χτύπημα στο παράνομο εμπόριο, η 67χρονη φοροφυγάς τιμωρήθηκε παραδειγματικά με διοικητικό πρόστιμο ύψους 5.000 χιλιάδων ευρώ, που θεωρείται απίθανο να μπορέσει να πληρώσει και ποιος ξέρει τι τρόπους θα μηχανευτεί το κράτος για να τα διεκδικήσει και να καλύψει το έλλειμμα στα ταμεία του!
Αναγνωρίζοντας την αξία του ποδηλάτου ως μέσου αθλητισμού και βιώσιμης μετακίνησης, η ΔΕΗ στηρίζει για 4η συνεχή χρονιά τον ΔΕΗ Tour Of Hellas, ως ονομαστικός και μεγάλος χορηγός του αγώνα
Με τον νέο κατάλογο Nova Docu η Nova αναβαθμίζει την πλατφόρμα EON με βραβευμένα ντοκιμαντέρ από την Ελλάδα και τον κόσμο και με αληθινές ιστορίες που καθηλώνουν.