Μεσσηνία: Στη φυλακή για κλοπή ψυγείου και... σκυλοτροφής!

Μεσσηνία: Στη φυλακή για κλοπή ψυγείου και... σκυλοτροφής!

Ο ιδιοκτήτης τον είδε και τον καταδίωξε ως τον καταυλισμό τσιγγάνων όπου τρύπωσε με τη λεία του, αλλά όταν πήγε να ζητήσει τα κλοπιμαία δέχθηκε επίθεση από ομάδα άλλων τσιγγάνων

Μεσσηνία: Στη φυλακή για κλοπή ψυγείου και... σκυλοτροφής!
Μπόλικες καταδίκες είχε στο παρελθόν, παρά το νεαρό της ηλικίας του, ένας 24χρονος  τσιγγάνος που πρόσθεσε άλλη μια στο «ενεργητικό» του, για μια περιπετειώδη κλοπή που είχε διαπράξει στο Μελιγαλά Μεσσηνίας με λεία... σκυλοτροφές, ένα ψυγείο και άλλα αντικείμενα!

Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων επέβαλε ποινή κάθειρξης πέντε ετών στο νεαρό κατηγορούμενο, μειώνοντας κατά δυο χρόνια την πρωτόδικη καταδίκη του. Ο δράστης, που είχε σε βάρος του και προηγούμενες ποινές από διάφορα δικαστήρια και το Εφετείο Ανηλίκων Καλαμάτας, κατηγορούνταν ότι είχε εισβάλει σε ένα αγρόκτημα και είχε αρπάξει το ψυγείο, οικοδομικά σίδερα, ένα επαγγελματικό κτηνιατρικό ψαλίδι, μεγάλη ποσότητα κτηνιατρικών φαρμάκων αξίας 1.000 ευρώ, 20 κιλά σκυλοτροφή, περιλαίμια και δυο βούρτσες για την περιποίηση σκύλων.

Κλείσιμο
Ο ιδιοκτήτης τον είδε και τον καταδίωξε ως τον καταυλισμό τσιγγάνων όπου τρύπωσε με τη λεία του, αλλά όταν πήγε να ζητήσει τα κλοπιμαία δέχθηκε επίθεση από ομάδα άλλων τσιγγάνων οι οποίοι τον ξυλοκόπησαν, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να αποχωρήσει άπρακτος! Μετά την καταδίκη του, ο 24χρονος οδηγήθηκε πίσω στις φυλακές όπου εξέτιες την πρωτόδικη ποινή.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης