Λακωνία: Συνελήφθη 20χρονος για διαρρήξεις

Λακωνία: Συνελήφθη 20χρονος για διαρρήξεις

Αναζητούνται ένας 18χρονος και ένας 19χρονος ως συνεργοί του

Λακωνία: Συνελήφθη 20χρονος για διαρρήξεις
Στη σύλληψη ενός 20χρονου στο Ξηρολάμπι Λακωνίας προχώρησε η αστυνομική διεύθυνση της περιοχής, με την κατηγορία της διακεκριμένης διάρρηξης και κλοπής, καθώς μαζί με τους δύο συνεργούς του, έναν 19χρονο και έναν 18χρονο, που αναζητούνται, εισέβαλαν σε σπίτι, κατάστημα και αποθήκη, ενώ παραβίασαν και ένα αυτοκίνητο, στις Αμύκλες και τη Σπάρτη.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, που διεξήχθη από την Ασφάλεια Σπάρτης, προέκυψε ότι ο συλληφθείς και οι δύο που αναζητούνται, από το βράδυ της Κυριακής έως και την Τρίτη τα ξημερώματα, διέπραξαν, στις Αμύκλες και τη Σπάρτη, συνολικά μία κλοπή αυτοκινήτου και τρείς διαρρήξεις και κλοπές σε σπίτι, κατάστημα και αποθήκη, από όπου αφαίρεσαν χρήματα και εργαλεία. Μέρος των αφαιρεθέντων χρημάτων, καθώς και το αυτοκίνητο, βρέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Κλείσιμο
Ο 20χρονος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Σπάρτης, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των συνεργών του, καθώς και για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης