Κρήτη: 31χρονος βρέθηκε νεκρός δίπλα στο μαγκάλι

Κρήτη: 31χρονος βρέθηκε νεκρός δίπλα στο μαγκάλι

Είχε πάει στο εξοχικό του για Σαββατοκύριακο - Βρέθηκε πεσμένος στο πάτωμα δίπλα απο το μαγκάλι που είχε ανάψει για να ζεσταθεί

Κρήτη: 31χρονος βρέθηκε νεκρός δίπλα στο μαγκάλι
Σε τραγωδία κατέληξε η βόλτα ενός 31χρονου άνδρα που βρέθηκε νεκρός στο εξοχικο της οικογένειας του στην περιοχή του Κόκκινου Πύργου στο Τυμπάκι της Κρήτης. 

Ο 31χρονος που ζούσε στο Ηράκλειο είχε επισκεφτεί την περιοχή το Σαββατοκύριακο. Ο ίδιος επρόκειτο να γυρίσει στο Ηράκλειο την Κυριακή ωστόσο δεν έδωσε σημεία ζωής με αποτέλεσμα η οικογένεια του να ανησυχήσει. Αμέσως οι δικοί του επικοινώνησαν με το θείο του που διαμένει στην περιοχή ο οποίος μπήκε στο σπίτι και βρέθηκε μπροστά στο άψυχο σώμα του 31χρονου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο άτυχος άνδρας βρέθηκε πεσμένος στο πάτωμα του υπνοδωματίου του σπιτιού δίπλα απο το μαγκάλι που είχε ανάψει για να ζεσταθεί. Η πόρτα του υπνοδωματίου ήταν κλειστή και εφόσον δεν υπάρχουν άλλα ίχνη που να παραπέμπουν σε εγκληματική ενέργεια εικάζεται ότι ο θάνατος του άτυχου άνδρα προήλθε από αναθυμιάσεις.

 Σαφείς απαντήσεις για τα αίτια του θανάτου του ωστόσο θα δώσουν τα αποτελέσματα της νεκροψίας - νεκροτομής. 

Πηγή:
Κλείσιμο
cretalive.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

Δείτε Επίσης

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies

Μάθετε περισσότερα εδώ

Αποδοχή