Χτύπησαν και λήστεψαν πρατηριούχο στη Λακωνία

Χτύπησαν και λήστεψαν πρατηριούχο στη Λακωνία

Ο πρατηριούχος ήταν μόνος στο βενζινάδικο όταν ξαφνικά εισέβαλαν τρεις άγνωστοι με κουκούλες που τον αιφνιδίασαν χτυπώντας τον και του άρπαξαν 680 ευρώ και το κινητό του

Χτύπησαν και λήστεψαν πρατηριούχο στη Λακωνία
Έρευνες στην ευρύτερη περιοχή της Λακωνίας έχει εξαπολύσει η Αστυνομία, για τον εντοπισμό τριών κακοποιών που χτύπησαν και λήστεψαν τον ιδιοκτήτη ενός πρατηρίου υγρών καυσίμων στις Κροκεές, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου.

Ο πρατηριούχος ήταν μόνος στο βενζινάδικο και ετοιμαζόταν να κλείσει, όταν ξαφνικά εισέβαλαν τρεις άγνωστοι που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους με κουκούλες και τον αιφνιδίασαν χτυπώντας και σπρώχνοντάς τον βίαια. Χωρίς να του πουν λέξη, οι κακοποιοί άδειασαν τις τσέπες του επιχειρηματία και άρπαξαν από μέσα 630 ευρώ και το κινητό του.

Κλείσιμο
Όμως, δεν αρκέστηκαν σε αυτά, αλλά άρχισαν να ανοίγουν τα συρτάρια του γραφείου του καταστήματος και της ταμειακής μηχανής. Άρπαξαν από μέσα άλλα 50 ευρώ και τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση. Το θύμα κατήγγειλε τη ληστεία στο αστυνομικό τμήμα Κροκεών, που διενεργεί προανάκριση για την εξιχνίασή της.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης