«Δεν θυμάμαι πολλά, ήμουν μεθυσμένος», λέει ο 27χρονος που σκότωσε με κλειδί για τα μάτια της αδερφής του

«Δεν θυμάμαι πολλά, ήμουν μεθυσμένος», λέει ο 27χρονος που σκότωσε με κλειδί για τα μάτια της αδερφής του

Θα οδηγηθεί στην Ευελπίδων στις 3 Φεβρουαρίου - Ο νεαρός κρατείται στην ΓΑΔΑ

«Δεν θυμάμαι πολλά, ήμουν μεθυσμένος», λέει ο 27χρονος που σκότωσε με κλειδί για τα μάτια της αδερφής του
«Δεν θυμάμαι και πολλά, ήμουν μεθυσμένος…».

Αυτό φέρεται να δήλωσε στους αστυνομικούς ο 27χρονος ομογενής από την Αλβανία ο οποίος τα ξημερώματα της Κυριακής σκότωσε έναν 43χρονο στο κέντρο της Αθήνας για τα μάτια της αδερφής του.

Ο 27χρονος  θα οδηγηθεί στην Ευελπίδων την Τετάρτη στις 3 Φεβρουαρίου προκειμένου να απολογηθεί και να πέσει «φως» στον θάνατο του 43χρονου θύματος.

Κλείσιμο
Ο νεαρός, ο οποίος κρατείται στην ΓΑΔΑ, είχε βγει το βράδυ του Σαββάτου στο κέντρο της Αθήνας με την αδερφή του, ενώ η φονική επίθεση έγινε στη συμβολή των οδών Σταδίου και Κολοκοτρώνη. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, ο 27χρονος και η αδερφή του έφυγαν τα ξημερώματα από το κατάστημα στο οποίο διασκέδαζαν αλλά αφού προχώρησαν λίγα μόνο μέτρα και συγκεκριμένα στην οδό Κολοκοτρώνη, ο νεαρός διαπληκτίστηκε με έναν 47χρονο, επειδή ο δεύτερος φέρεται να ενόχλησε την αδερφή του.

Οι δύο τους δεν άργησαν να πιαστούν στα χέρια, ωστόσο, η μάχη κράτησε μόνο μερικά λεπτά, αφού κάποιοι ψύχραιμοι περαστικοί έσπευσαν να τους χωρίσουν.

Στη συνέχεια ο 43χρονος κατευθύνθηκε στην πιάτσα με τα ταξί, μπήκε σε ένα όχημα και απομακρύνθηκε από την περιοχή. Ωστόσο, στην πορεία της διαδρομής έχασε τις αισθήσεις του και ο οδηγός του ταξί κάλεσε αμέσως το ΕΚΑΒ.

Οι άντρες του ασθενοφόρου πήραν τον 43χρονο και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο «ΕΛΠΙΣ» όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του ο οποίος, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, προήλθε από χτύπημα με αιχμηρό αντικείμενο στον λαιμό του.

Ο 27χρονος δράστης



«Δεν θυμάμαι και πολλά, ήμουν μεθυσμένος», είπε στους αστυνομικούς


Ο δράστης με την αδερφή του 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης