Έγκλημα στο κέντρο της Αθήνας: Είχε κερδίσει στο ΚΙΝΟ 15.000 ευρώ πριν σκοτώσει τον 43χρονο

Έγκλημα στο κέντρο της Αθήνας: Είχε κερδίσει στο ΚΙΝΟ 15.000 ευρώ πριν σκοτώσει τον 43χρονο

Τι λένε φίλοι και γείτονες του 27χρονου Αλβανού δράστη στο Βύρωνα - Το έκανα γιατί πείραξε την αδερφή μου υποστηρίζει 

Έγκλημα στο κέντρο της Αθήνας: Είχε κερδίσει στο ΚΙΝΟ 15.000 ευρώ πριν σκοτώσει τον 43χρονο
Έγκλημα... τιμής, ήταν όπως όλα δείχνουν η εν ψυχρώ δολοφονία του 43χρονου στο κέντρο της Αθήνας τα ξημερώματα του Σαββάτου. Ο 27χρονος Αλβανός που δεν δίστασε να χτυπήσει με κλειδιά στο λαιμό τον άτυχο 43χρονο προκαλώντας του σοβαρό τραύμα στον τράχηλο με αποτέλεσμα το θάνατό του υποστήριξε χθες ότι όλα άρχισαν όταν ο άνδρας άρχισε να παρενοχλεί την αδελφή του που ήταν μεθυσμένη.

Όλα άρχισαν έξω από μπαρ στα πέριξ της πλατείας Κολοκοτρώνη στο κέντρο της Αθήνας. Ο άτυχος 43χρονος είχε πάει με την παρέα του να διασκεδάσει. Στο ίδιο μπαρ βρίσκονταν και ο 27χρονος Αλβανός με την αδελφή του και τη δική του παρέα.

Όπως υποστήριξε ο Αλβανός η αδελφή του ήταν σε κατάσταση μέθης. Βγήκε από το μπαρ και εκείνος λίγο αργότερα την ακολούθησε για να δει πως είναι. Τότε, όπως υποστήριξε, είδε από πάνω της τον 43χρονο να την παρενοχλεί.

Κλείσιμο
Την ίδια ώρα στη γειτονιά του στον Βύρωνα οι περισσότεροι γνωρίζουν τον 27χρονο που κατηγορείται για τη δολοφονία του 43χρονου.

Μάλιστα, μόλις 10 ημέρες πριν όλοι μιλούσαν για τη τύχη του, καθώς φέρεται ότι είχε κερδίσει συνολικά 15.000 ευρώ σε τρεις κληρώσεις του ΚΙΝΟ.

"Ήταν πολύ χαρούμενος που πήρε αυτά τα χρήματα. Κάναμε πλάκα, μάλιστα, και τον πειράζαμε που ήταν τόσο τυχερός" είπε στην "Εspresso" ένας γείτονας και φίλος του νεαρού.

Ο 27χρονος εργαζόταν στην οικογενειακή επιχείρηση κατασκευής ρολών, που διατηρεί εδώ και περίπου δύο χρόνια ο πατέρας του στην περιοχή του Βύρωνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της "Εspresso", το βράδυ της Παρασκευής βγήκε με την παρέα του για να γιορτάσουν τα γενέθλια της φίλης του. "Τον συνάντησα γύρω στις εννέα το βράδυ. Ήταν ευδιάθετος και μου είπε ότι ετοιμάζεται για έξοδο, επειδή γιόρταζε το κορίτσι του" σημειώνει ένας από τους γείτονές του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης