Στις 32 κλοπές... «κάηκε» ο Αλβανός που ρήμαζε την Ηλεία

Στις 32 κλοπές... «κάηκε» ο Αλβανός που ρήμαζε την Ηλεία

Ο 37χρονος είχε συλληφθεί το περασμένο Σάββατο στην Αμφιλοχία, ενώ οδηγούσε κλεμμένο αυτοκίνητο με πινακίδες κυκλοφορίας του δικού του - Όπως αποδείχθηκε, τους τελευταίους πέντε μήνες είχε διαπράξει δεκάδες κλοπές σε σπίτια, καταστήματα και επιχειρήσεις

Στις 32 κλοπές... «κάηκε» ο Αλβανός που ρήμαζε την Ηλεία
Έβγαλε «λαγό» η προανάκριση που έκαναν οι αστυνομικές υπηρεσίες για τον 37χρονο Αλβανό ο οποίος είχε συλληφθεί το περασμένο Σάββατο στην Αμφιλοχία, ενώ οδηγούσε κλεμμένο αυτοκίνητο με πινακίδες κυκλοφορίας του δικού του. Όπως αποδείχθηκε, τους τελευταίους πέντε μήνες είχε διαπράξει 32 κλοπές και
ληστείες σε διάφορες περιοχές της Ηλείας!

Στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, είχαν βρεθεί 250 γραμμάρια λαθραίου καπνού, διάφορα εργαλεία, είδη οικιακής χρήσης, αλιείας και ρουχισμού που προέρχονταν από τις κλοπές και σε βάρος του αλλοδαπού, ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Αγρινίου άσκησε δίωξη για κλοπές, παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα, μετάθεση κρατικών πινακίδων και παράνομη είσοδο στη χώρα. Ήδη, μάλιστα, δρομολογήθηκαν οι διαδικασίες για την απέλαση του.

Στην πορεία της έρευνας, η Ασφάλεια Πύργου εξιχνίασε τις 32 κλοπές που είχε διαπράξει ο 37χρονος σε σπίτια, καταστήματα και επιχειρήσεις, ενώ είχε κλέψει και τέσσερα αυτοκίνητα. Από τις «δουλειές» του, 16 είχαν γίνει στην περιοχή Λάλα, τέσσερις στο Λάνθι, από δυο στο Σμίλα, τη Μαγούλα και το Λατζόι και από μια στην Ηρακλειά, τον Ελαιώνα, το Αρβανίτι, τη Λιναριά, το Λούβρο και τον Πλάτανο Ηλείας με λεία μετρητά, κοσμήματα, τηλεοράσεις, φορητούς υπολογιστές, ηλεκτρικά εργαλεία, αλλά και ρούχα, κλινοσκεπάσματα και τρόφιμα αξίας άνω των 60.000 ευρώ!
Κλείσιμο

Ο δράστης οδήγησε τους αστυνομικούς σε μια ερημική δασική περιοχή στην Πέρσαινα Ηλείας και σε μια παραποτάμια τοποθεσία ανάμεσα στις κοινότητες Σαλμώνη και  Βαρβάσαινα, όπου είχε κρύψει μέρος των κλοπιμαίων τα οποία αποδόθηκαν στους δικαιούχους. 

Τα υπόλοιπα, τα είχε πουλήσει σε ομοεθνείς του που συναντούσε σε στάσεις λεωφορείων με προορισμό την Αλβανία! Η συμπληρωματική δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για διακεκριμένες κλοπές, υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ηλείας.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης