Αγρίνιο: Αιματηρή συμπλοκή για τα μάτια μιας γυναίκας

Αγρίνιο: Αιματηρή συμπλοκή για τα μάτια μιας γυναίκας

Ο 33χρονος δράστης εξαφάνισε το αιχμηρό αντικείμενε με το οποίο τραυμάτισε τον 40χρονο

Άρτα: Πρώτα έλεγχαν τις μπαταρίες και μετά τις... ξήλωναν!
Τραυματισμοί, μηνύσεις εκατέρωθεν και συλλήψεις ήταν το σκηνικό ενός αιματηρού επεισοδίου μεταξύ δυο ανδρών που διεκδικούν την... ίδια γυναίκα! Το περιστατικό έγινε μέρα- μεσημέρι της Τρίτης έξω από την πολυκατοικία όπου μένει το... «μήλον της Έριδος» στο Αγρίνιο και οι δυο αντίζηλοι θα βρεθούν αντιμέτωποι με την δικαιοσύνη.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο 33χρονος πρώην σύζυγος της γυναίκας συνάντησε στην είσοδο του σπιτιού της τον 40χρονο... νυν σύντροφό της και άρχισαν να καυγαδίζουν. Ξαφνικά, ο πρώτος έβγαλε ένα αιχμηρό αντικείμενο και τραυμάτισε με αυτό στο θώρακα τον δεύτερο, που μεταφέρθηκε αιμόφυρτος με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Αγρινίου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Ο 33χρονος δράστης έμεινε στο σημείο, όπου τον συνέλαβαν οι αστυνομικοί, αλλά δεν βρήκαν το αιχμηρό αντικείμενο και το αναζητούν ως πειστήριο. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών, αλλά υπέβαλε και ο ίδιος μήνυση στον 40χρονο υποστηρίζοντας πως τον απείλησε, τον εξύβρισε και τον χτύπησε στο χέρι με ένα καλώδιο! Έτσι, συνελήφθη και ο τραυματίας στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης