Η «απολογία» του Αφγανού που απείλησε τους λιμενικούς με το παιδί του

Η «απολογία» του Αφγανού που απείλησε τους λιμενικούς με το παιδί του

Η ενέργεια του, να σηκώσει το μόλις 2 μηνών παιδί του και να απειλήσει ότι θα το πετάξει εναντίον των λιμενικών που είχαν συλλάβει τον αδερφό του, προκάλεσε σοκ σε όλο το πανελλήνιο

Η «απολογία» του Αφγανού που απείλησε τους λιμενικούς με το παιδί του
Λίγες ώρες μετα το περιστατικο που συγκλόνισε τους πάντες ο Ghalam, ο πατέρας του παιδιού, μιλώντας στο protothema.gr προσπαθεί να εξηγήσει την ενέργεια του. Υποστηρίζει πως σήκωσε το παιδί του στο αέρα και κάλεσε τους αστυνομικούς να προβούν και στη σύλληψη της μικρής του κόρης μετά την προσαγωγή του αδερφού του.

«Όλοι φοβόμαστε και όλοι έχουμε παιδιά. Σκοπεύουμε αύριο να πάρουμε τα παιδιά μας και να κάτσουμε στον δρόμο» λέει στο protothema και τονίζει: «μετά το περιστατικό ζήτησα συγνώμη. Η αστυνομία μου είπε ότι στην Ελλάδα υπάρχουν πολλά κέντρα φιλοξενίας που μπορούμε να πάμε, καθώς στο λιμάνι είμαστε εκτεθειμένοι στον κίνδυνο».

Κλείσιμο
Καταλήγοντας ο Αφγανός πρόσφυγας
ανέφερε : «Ήρθαμε σε μια χώρα για την Ειρήνη, όμως δεν την βρήκαμε ούτε κι εδώ». Την ίδια ώρα οι πρόσφυγες που βρίσκονται στις προβλήτες του Πειραιά δηλώνουν πως από τις επόμενες ώρες θα κλιμακώσουν τις αντιδράσεις τους.





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης