Τελετές με «πεντάλφα» και λευκές κουκούλες στην Πάτρα

Τελετές με «πεντάλφα» και λευκές κουκούλες στην Πάτρα

Δείτε τι μεταδίδουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης

Τελετές με «πεντάλφα» και λευκές κουκούλες στην Πάτρα
Σε αναστάτωση βρίσκεται η τοπική κοινωνία των Πατρών έπειτα από την αποκάλυψη ότι σε δύο περιοχές πραγματοποιήθηκαν περίεργες τελετές με σατανιστικά αλλά και ρατσιστικά στοιχεία.

Το πρώτο «επεισόδιο» εκτυλίχθηκε σε έναν παράλληλο δρόμο της περιμετρικής στο ύψος της Οβρυάς ο οποίος καταλήγει σε αδιέξοδο. Εκεί πριν λίγες ημέρες, αργά τη νύχτα, περίπου 10 άτομα εμφανίστηκαν με λευκές κουκούλες, κελεμπίες και κόκκινες ζώνες. Αναψαν φωτιά στον δρόμο και έκαναν ένα τελετουργικό που παρέπεμπε σε σκηνικό «Κου Κλουξ Κλαν». Κάτοικοι της περιοχής δήλωσαν, σύμφωνα με το patrastimes, ότι οι συμμετέχοντες φώναζαν περίεργους όρκους πίστης αλλά και συνθήματα κατά των μεταναστών. Το δρώμενο έλαβε τέλος όταν κάτοικος της περιοχής βγήκε στο μπαλκόνι κραδαίνοντας κυνηγετικό όπλο και απειλώντας ότι θα το χρησιμοποιήσει αν δεν εξαφανιστεί η ομάδα των κουκουλοφόρων.

Το δεύτερο περιστατικό καταγράφηκε σε οικόπεδο στην περιοχή του Γλαύκου. Περίπου 15 άτομα άναψαν φωτιές σε σχήμα πεντάλφα, ενώ όπως μαρτυρούν κάτοικοι της περιοχής , οι πρωταγωνιστές έκαψαν ακόμα και ζωντανά πτηνά, κάτι το οποίο επιβεβαιώθηκε από τα ευρήματα την επόμενη ημέρα. Αυτόπτες μάρτυρες κάνουν λόγω επίσης και για ανάγνωση κειμένων από την ομάδα, τα οποία παρέπεμπαν σε σατανιστική τελετή. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν κάτοικοι της περιοχής, στο σημείο βρέθηκαν μπουκάλια με εύφλεκτο υλικό, απομεινάρια από καμένα πτηνά και ζώα καθώς και ίχνη από την φλεγόμενη πεντάλφα.

Κλείσιμο
Με πληροφορίες από patrastimes
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης