Η δράση του αποκαλύφθηκε μετά από καταγγελίες γονιών, ότι ο εκπαιδευτικός προέβη κατ’ επανάληψη σε ασελγείς και ακόλαστες πράξεις σε βάρος δύο ανήλικων κοριτσιών
Χειροπέδες πέρασαν σήμερα οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας, σε εκπαιδευτικό, ο οποίος κατηγορείται για ασελγείς πράξεις σε βάρος ανηλίκων.
Ο δάσκαλος, σύμφωνα με τη δικογραφία, βαρύνεται με τις κατηγορίες της «αποπλάνησης και κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια».
Προηγήθηκαν καταγγελίες γονέων, σύμφωνα με τις οποίες, προέβη κατ’ επανάληψη σε ασελγείς και ακόλαστες πράξεις σε βάρος δύο ανήλικων κοριτσιών τους.
Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας που πραγματοποίησε την έρευνα, διερευνάται η συμμετοχή του και σε άλλες συναφείς πράξεις.
Κλείσιμο
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.
Στο πλαίσιο του Delphi Economic Forum 2026, ο κ. Βωβός τόνισε την ανάγκη διασφάλισης της επιχειρησιακής συνέχειας σε περιόδους έντονων αλλαγών και κρίσεων.