Οι διακινητές τους άφησαν στη Σαμοθράκη, από εκεί μεταφέρθηκαν στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης και... εκεί διανυκτέρευσαν, καθώς δεν υπήρχε μέριμνα για την εκ νέου μετακίνησή τους σε κάποιο από τα κέντρα φιλοξενίας ή καταγραφής που έχουν δημιουργηθεί σε όλη την ελληνική επικράτεια. Πρόκειται για 32 μετανάστες
, μεταξύ των οποίων και 14 παιδιά και βρέφη, εγκαταλείφθηκαν στο νησί της Σαμοθράκης και με σκάφος του Λιμενικού μεταφέρθηκαν στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης.
Η πλειοψηφία είναι υπήκοοι Αφγανιστάν, ορισμένοι από Πακιστάν και οι υπόλοιποι από χώρες της Αφρικής. Διανυκτέρευσαν στο ΤΟΛ του λιμανιού και κατά πάσα πιθανότητα, θα οδηγηθούν στο κέντρο του Φυλακίου. Εθελοντές έσπευσαν χθες στο λιμάνι, όπου διένειμαν από την Αποθήκη του Κόμβου Αλληλέγγυων Εθελοντών καθαρά ρούχα, μπιμπερό και βρεφικό γάλα σε σκόνη, γάλα εβαπορέ, πάνες, πετσέτες, νερά κ.α.
Είναι η μέθοδος που διατηρεί ανέπαφο το φυσικό άρωμα και την αυθεντική γεύση του σκληρού σιταριού, «κλειδώνοντας» τις βιταμίνες, τις πολύτιμες πρωτεΐνες του και τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του προϊόντος
Η στρατηγική χορηγία για τον ελληνικό αθλητισμό από την Alpha Bank έχει στόχο την στήριξη των αθλητών και ταυτόχρονα την ανανέωση των εμβληματικών ολυμπιακών εγκαταστάσεων.