Πήλιο: Ντόπιος κάτοικος άδειαζε τις σκηνές των παραθεριστών!

Πήλιο: Ντόπιος κάτοικος άδειαζε τις σκηνές των παραθεριστών!

Άρπαξε από έναν Ρώσο τη φωτογραφική του μηχανή, ένα notebook, το διαβατήριό του και 120 ευρώ – Από τη σκηνή μίας 24χρονης Ελληνίδας αφαίρεσε το κινητό της και από έναν 39χρονο Γάλλο το διαβατήριό του

Πήλιο: Ντόπιος κάτοικος άδειαζε τις σκηνές των παραθεριστών!
Επιδρομή στα αντίσκηνα των αλλοδαπών τουριστών που έκαναν ελεύθερο κάμπινγκ στην παραλία της Μελανής, στο Δήμο Νοτίου Πηλίου, έκανε ένας 39χρονος Έλληνας από την κοινότητα της Πάλτσης ο οποίος είχε απασχολήσει και στο παρελθόν την Αστυνομία για κλοπές και ναρκωτικά!

Τα ξημερώματα της Τετάρτης, δράστης εκμεταλλεύτηκε την απουσία τριών παραθεριστών τη νύχτα της Τετάρτης και «άδειασε» τις σκηνές τους! Από αυτήν ενός 28χρονου Ρώσου άρπαξε μία φωτογραφική μηχανή, ένα notebook, το διαβατήριό του και 120 ευρώ, από τη σκηνή μιας 24χρονης Ελληνίδα το κινητό της και από τη σκηνή ενός 39χρονου Γάλλου το διαβατήριό του!

Μετά τις καταγγελίες των θυμάτων στο αστυνομικό τμήμα Μηλεών, ξεκίνησαν αμέσως έρευνες και λίγες ώρες αργότερα ο δράστης εντοπίστηκε. Τα περισσότερα κλοπιμαία βρέθηκαν στην κατοχή του, όχι όμως τα χρήματα και το διαβατήριο του 28χρονου Ρώσου. Ο 39χρονος συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου κατηγορούμενος για διακεκριμένες κλοπές.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης