«Βροχή» οι συλλήψεις για μίνι χασισοφυτείες

«Βροχή» οι συλλήψεις για μίνι χασισοφυτείες

Μέσα σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο ποιμνιοστάσιό του σε περιοχή του Δήμου Γόρτυνας και σε μια αγροτική τοποθεσία την οποία χρησιμοποιεί ως βοσκότοπο, καλλιεργούσε εννέα δενδρύλλια κάνναβης

«Βροχή» οι συλλήψεις για μίνι χασισοφυτείες
Μέσα σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο ποιμνιοστάσιό του σε περιοχή του Δήμου Γόρτυνας και σε μια αγροτική τοποθεσία την οποία χρησιμοποιεί ως βοσκότοπο, καλλιεργούσε εννέα δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 2,5 μέτρων ένας 67χρονος κτηνοτρόφος που συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου. 

Στο σπίτι του 67χρονου κατασχέθηκαν ακόμη ένα πιστόλι με φυσίγγια στο γεμιστήρα του και 0,50 εκατοστά βραδύκαυστο φυτίλι κι έτσι ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ηρακλείου του απήγγειλε κατηγορίες για καλλιέργεια ναρκωτικών και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

Κλείσιμο
*** Μια μικρή χασισοφυτεία από τέσσερα δενδρύλλια ύψους 0,80 ως δυο μέτρων καλλιεργούσε στην αυλή του σπιτιού του σε χωριό της Ροδόπης ένας 56χρονος. Όταν έκαναν έρευνα οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Κομοτηνής, εκτός από χασισόδεντρα, κατέσχεσαν ένα τσιγαριλίκι και ένα πιστόλι κρότου– αερίου με δέκα φυσίγγια στον γεμιστήρα και οδήγησαν τον 56χρονο στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, που του άσκησε δίωξη για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί όπλων.

*** Ένας 45χρονος συνελήφθη από άνδρες της Ασφαλείας σε περιοχή της Κοζάνης, μετά από έρευνα στο σπίτι και το αγρόκτημά του όπου βρέθηκαν πέντε δενδρύλλια κάνναβης ύψους 0,90 εκατοστών ως 1,60 μέτρου και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης τα οποία κατασχέθηκαν. Ο δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης που του άσκησε δίωξη για κατοχή και καλλιέργεια ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος.

*** Στο… σαλόνι του σπιτιού της στη Ρόδο, καλλιεργούσε μέσα σε γλάστρες δυο χασισόδεντρα ύψους ως 1,2 μέτρων μια 46χρονη η οποία συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών και οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης