Επεισοδιακό το λουκέτο σε beach bar στη Σαντορίνη: Θα έχετε κακά ξεμπερδέματα

Επεισοδιακό το λουκέτο σε beach bar στη Σαντορίνη: Θα έχετε κακά ξεμπερδέματα

Αυτό είπαν άνθρωποι του μπαρ στους ελεγκτές της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων

Επεισοδιακό το λουκέτο σε beach bar στη Σαντορίνη: Θα έχετε κακά ξεμπερδέματα
Επεισοδιακό αποδείχθηκε το λουκέτο στην επιχείρηση με την επωνυμία «DEMILMAR», στην Περίσσα της Σαντορίνης, η οποία περιλαμβάνει εκμετάλλευση της παραλίας με ομπρέλες και ξαπλώστρες, beach bar, εστιατόριο και κατάστημα με επώνυμα ρούχα.

Όταν οι ελεγκτές διαπίστωσαν τα ξημερώματα της Δευτέρας ότι δεν είχαν εκδοθεί 57 αποδείξεις κυρίως σε ό,τι αφορά την κατνάλωση στην παραλία, εφαρμόζοντας την τελευταία διάταξη του Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων Γιώργου Πιτσιλή ανακοίνωσαν στους ιδιοκτήτες της επιχείρησης ότι πρέπει να μπει 48ωρο λουκέτο.

Κλείσιμο
Τότε άνθρωποι της επιχείρησης, όπως έγινε γνωστό από πηγές της ΓΓΔΕ, ειπαν στους ελεγκτές «μην τολμήσετε, εδώ τρώνε εφοριακοί και μεγάλα κεφάλια, θα έχετε κακά ξεπεμπερδέματα».

Το συνεργεί, όμως, δεν πτοήθηκε και προχώρησε άμεσα στη βεβαίωση της παράβασης και στην προβλεπόμενη από το νόμο διαδικασία για 48ωρο «σφράγισμα» της επιχείρησης.

Επειδή, μάλιστα, ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης αρνήθηκε να παραλάβει το σημείωμα διαπίστωσης ελέγχου, οι ελεγκτές το θυροκόλλησαν.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης