Νέο Τζακ-Ποτ στο Τζόκερ

Νέο Τζακ-Ποτ στο Τζόκερ

Δεν βρέθηκε τυχερός που να μαντέψει τους 5+1 τυχερούς αριθμούς για τα 8,2 εκατ.ευρώ - Στην κλήρωση της Πέμπτης αναμένεται να διανεμηθούν τουλάχιστον 9,3 εκατ.ευρώ

Νέο Τζακ-Ποτ στο Τζόκερ
Νέο Τζακ-Ποτ σημειώθηκε στην αποψινή κλήρωση του Τζόκερ, αφού δεν βρέθηκε παίκτης που να προέβλεψε σωστά τους 5+1 τυχερούς αριθμούς της πρώτης κατηγορίας. Ως αποτέλεσμα, στην επόμενη κλήρωση της Πέμπτης αναμένεται να έχουν συγκετρωθεί τουλάχιστον 9,3 εκατ.ευρώ για την πρώτη κατηγορία των νικητών που θα βρουν τους 5+1 τυχερούς αριθμούς.

Από τις 15 Σεπτεμβρίου που ένας τυχερός μάντεψε τους 5+1 τυχερούς αριθμούς στο Τζόκερ κερδίζοντας 1,4 εκατ.ευρώ, δεν έχει υπάρξει νικητής στη μεγάλη κατηγορία των 5+1 σωστών προβλέψεων.

Κλείσιμο
Σήμερα, έπειτα από 12 Τζακ-Ποτ στη μεγάλη κατηγορία είχε συγκεντρωθεί το ιλιγγιώδες ποσό των 8.220.993,08 ευρώ. Το ποσό αυτό αναμένεται να αυξηθεί τουλάχιστον στα 9,3 εκατ.ευρώ που θα κερδίσει ο τυχερός -ή θα μοιραστούν όσοι τυχεροί καταφέρουν και μαντέψουν σωστά- τους 5+1 αριθμούς που θα βγουν από την κληρωτίδα του ΟΠΑΠ στην κλήρωση της Πέμπτης.

Το απόγευμα στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ επικρατούσε παροξυσμός αφού εκτιμάται ότι κάθε λεπτό 10.000 στήλες έμπαιναν στο σύστημα!

Οι τυχεροί αριθμοί της αποψινής κλήρωσης είναι οι: 11, 12, 24, 31, 34 και Τζόκερ ο αριθμός 10.


Τυχερός δεν βρέθηκε και μετά την αποψινή κλήρωση αφού σημειώθηκε και νέο Τζακ-Ποτ, 13ο στη σειρά! Στην επόμενη κλήρωση της Πέμπτης 3 Νοεμβρίου στην πρώτη κατηγορία των 5+1 σωστών προβλέψεων θα διανεμηθεί το αστρονομικό ποσό των 9,3 εκατ.ευρώ!





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best Of Network

Δείτε Επίσης