δεν άφησαν περιθώριο να ξεκινήσει νωρίς η συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας, παρά μόνο στις 4 το απόγευμα.
Ο κύριος Γιώργος Χαρίσης, μέλος της παρατάξης ΜΕΤΑ που κινείται στο χώρο της ριζοσπαστικής αριστεράς και κατέχει δύο έδρες στην Επιτροπή, είπε στο protothema.gr ότι δεν τους ικανοποίησαν οι δεσμεύσεις του πρωθυπουργού και η πρότασή τους θα είναι συνέχιση του αγώνα.
Κλείσιμο
Ο κύριος Σπύρος Πολυζώης, μέλος της ΔΑΚΕ, με τον οποίο επικοινώνησε το protothema.gr, επιφυλάχθηκε και είπε ότι θα παρουσιάσει την άποψη της παράταξής του στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής που αναμένεται σε λίγο να ξεκινήσει.
Και ο κύριος Γιάννης Τσούνης, από την Συνδικαλιστική Ανατροπή που κινείται στο χώρο του πρώην ΠΑΣΟΚ, παρέπεμψε στην Εκτελεστική Επιτροπή.
Aπόλαυσε chatting, streaming και scrolling χωρίς δεύτερες σκέψεις! Με το Data Jump της Nova, έχεις περισσότερα data στα προγράμματα κινητής από μόνο 14€/μήνα (συμπεριλαμβανομένων απεριόριστων κλήσεων και SMS). Για σένα που ξέρεις τι αξίζεις!