Οι οκτώ πυροσβέστες που έφτασαν πρώτοι στο ατύχημα ξεκίνησαν την επιχείρηση απεγκλωβισμού του οδηγού του ενός οχήματος ο οποίος δυστυχώς είχε αφήσει την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο
Με τραγικό τρόπο έχασε την ζωή του ένας άνδρας μετά από τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στην Κρήτη.
Όλα συνέβησαν χθες το βράδυ, λίγο πριν τις 11 το βράδυ, στην περιοχή Καμισιανά στο Κολυμπάρι Χανίων όταν δύο ΙΧ – για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία – συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά.
Στο σημείο επικράτησε αναστάτωση με τους διερχόμενους οδηγούς να ειδοποιούν ΕΚΑΒ, αστυνομία αλλά και πυροσβεστική.
Οι οκτώ πυροσβέστες που έφτασαν πρώτοι στο ατύχημα ξεκίνησαν την επιχείρηση απεγκλωβισμού του οδηγού του ενός οχήματος ο οποίος δυστυχώς είχε αφήσει την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο.
Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε την σορό του άτυχου 44χρονου και την μετέφερε στο νοσοκομείο Χανίων για νεκροψία – νεκροτομή.
Κλείσιμο
Την ίδια ώρα η Τροχαία ερευνά τις συνθήκες του δυστυχήματος.
Ο Μίλτος Τεντόγλου και το ΖΑΓΟΡΙ Φυσικό Μεταλλικό Νερό συνεχίζουν τη συνεργασία τους για δεύτερη χρονιά και είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τις νέες προκλήσεις.
Η bwin φρόντισε για τη συντήρηση του ανελκυστήρα της Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης «Φωτεινή», καθώς αποτελεί σημαντικό εργαλείο για την ορθή λειτουργία της.