Σύλληψη 57 Κύπριων φοιτητών έξω από την τουρκική πρεσβεία!
Οι φοιτητές βρίσκονταν έξω από την πρεσβεία της Τουρκίας στη συμβολή των οδών Ρηγίλλης και Βασιλέως Γεωργίου κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα διαμαρτυρόμενοι για την αναμενόμενη άφιξη του προέδρου της Τουρκίας στην Ελλάδα
Στην σύλληψη 57 φοιτητών από την Κύπρο που σπουδάζουν στην Ελλάδα προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία το βράδυ της Τρίτης.
Οι φοιτητές διαμαρτύρονταν για την επίσκεψη του προέδρου της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Αθήνα.
Ο φοιτητές που πρόσκεινται στη φοιτητική παράταξη ΔΡΑΣΙΣ – ΚΕΣ συγκεντρώθηκαν έξω από την πρεσβεία της Τουρκίας στη συμβολή των οδών Ρηγίλλης και Βασιλέως Γεωργίου κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα διαμαρτύρονταν για την αναμενόμενη άφιξη του προέδρου της Τουρκίας στην Ελλάδα.
Οι αστυνομικοί της ΕΛΑΣ ζήτησαν από τους φοιτητές να αποχωρήσουν αλλά εκείνοι αρνήθηκαν. Τότε οι αστυνομικές δυνάμεις συνέλαβαν τους 57 φοιτητές και τους προσήγαγαν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής στην Αθήνα. Μετά τη διαδικασία της αναγνώρισης, οι 57 οιτητές αφέθηκαν ελεύθεροι.
Πώς να επωφεληθούμε από τα Νοσοκομειακά Προγράμματα Μακράς Διάρκειας της Groupama Ασφαλιστικής, που προσφέρουν ασφαλιστική κάλυψη και πρόσβαση σε πληθώρα νοσοκομείων και κλινικών.
Με τη νέα της πρωτοβουλία, η Κωτσόβολος εξασφαλίζει για δύο ώρες ένα ήρεμο και φιλικό περιβάλλον αγορών, ειδικά διαμορφωμένο για άτομα που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού καθώς και με προβλήματα αισθητηριακής επεξεργασίας.