Mια μεγάλη επιχείρηση καύσης και καταστροφής ποσοτήτων κατασχεμένων ναρκωτικών έγινε σήμερα στην Αντίκυρα Βοιωτίας από την Ελληνική Αστυνομία.
Σε ειδική κάμινο καίγεται ένα μέρος από τις συνολικές ποσότητες ναρκωτικών ουσιών που κατέσχεσαν άντρες της ΕΛΑΣ μόνο την χρονιά που πέρασε. Συγκεκριμένα, «στην πυρά» οδηγούνται σήμερα 25 κιλά ηρωίνης, 27 κιλά κοκαΐνης, 1.200 δενδρύλια κάνναβης και 300 κιλά κάνναβης.
Συνολικά το 2017 έχουν κατασχεθεί 16 τόνοι κάνναβης, 302 κιλά κοκαΐνης, 220 κιλά κοκαΐνης και 50.000 χάπια, σε 12.011 υποθέσεις που διεξήχθησαν μέσα στο 2017, κατά τις οποίες συνελήφθησαν 15.581 άτομα.
Κλείσιμο
Παρών στην επιχείρηση, που διεξήχθη παρουσία εισαγγελέα, ήταν ο Αρχηγός της ΕΛΑΣ Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας, ο οποίος χαρακτήρισε σε δηλώσεις του το 2018 «έτος κατά των ναρκωτικών», αλλά και ο επικεφαλής Δίωξης Ναρκωτικών και ο διοικητής Ασφαλείας Χρήστος Παπαζαφείρης.
Ξεκίνησε από τις πλατείες της γειτονιάς του με αυτοσχέδιες ράμπες και πλέον είναι Red Bull αθλητής από το 2022, κατακτώντας τίτλους και σπάζοντας παγκόσμια ρεκόρ!
Το ταξίδι γίνεται πιο συναρπαστικό όταν η συνδεσιμότητα δεν έχει όρια. Με το WORLD PASS powered by Telekom, η COSMOTE προσέφερε σε 8 συνδρομητές της μια ανεπανάληπτη εμπειρία σε δύο ευρωπαϊκές χώρες, συνδυάζοντας τον πολιτισμό, τη γαστρονομία αλλά και την αδιάλειπτη επικοινωνία μέσω του 5G δικτύου της Telekom
Αναρωτιέσαι πώς μπορείς να απολαμβάνεις ένα τέλειο BBQ όπου κι αν βρίσκεσαι; Η λύση είναι μία: Coral Gas Smart Grill. Είτε θες να ψήσεις στη βεράντα, στον κήπο, στην εξοχή, ακόμη και στο κάμπινγκ, αυτή η συσκευή θα γίνει ο απόλυτος σύμμαχός σου στη γεύση!