Θεσσαλονίκη: Νεκρός 22χρονος ύστερα από συμπλοκή στο Καλοχώρι
Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή η αφορμή που προκάλεσε τη συμπλοκή - Από την Αστυνομία διεξάγονται έρευνες για τον εντοπισμό των ατόμων που συμμετείχαν στο επεισόδιο.
Νεαρός άνδρας έχασε τη ζωή του ύστερα από συμπλοκή που σημειώθηκε λίγο πριν τις 10 το βράδυ στην πλατεία Καλοχωρίου, στη Θεσσαλονίκη.
Νεκρός είναι ένας 22χρονος Έλληνας, ο οποίος φέρεται να δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι. Μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Σίνδου όπου -όμως- κατέληξε.
Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή η αφορμή που προκάλεσε τη συμπλοκή. Από την Αστυνομία διεξάγονται έρευνες για τον εντοπισμό των ατόμων που συμμετείχαν στο επεισόδιο.
Με κάθε συλλογή, με κάθε κομμάτι, με κάθε πρωτοβουλία, η H&M αλλάζει το παρόν και το μέλλον της μόδας, σταθερά, αποφασιστικά και εμπνευσμένα, εδώ και 78 χρόνια.
Με ανάμεικτες αντιδράσεις έγιναν δεκτά τα δύο νέα σχέδια δράσης της Κομισιόν για τη μείωση του ενεργειακού κόστους και την ανταγωνιστικότητα της βιομηχανίας.