Συγκλονίζει η αποκάλυψη που έκανε σήμερα το πρωί στον ΑΝΤ1 ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος, Δημήτρης Σταθόπουλος.
Με εμφανή την συγκίνηση στη φωνή του, ο κ. Σταθόπουλος μίλησε για πρώτη φορά για μία τραγική πτυχή της εθνικής τραγωδίας που πλήττει την χώρα τα τελευταία 24ωρα.
Όπως αποκάλυψε, το πρώτο θύμα της πύρινης λαίλαπας, το μόλις 6 μηνών βρέφος που πνίγηκε από τους καπνούς στο μάτι, ήταν το μωρό ενός εκ των Πυροσβεστών που επιχειρούσαν στο σημείο.
Σύμφωνα με τον κ. Σταθόπουλο, ο πυροσβέστης έσπευσε στην υπηρεσία του μόλις σήμανε συναγερμός. Κατά τραγικό τρόπο, η πυρκαγιά που τον απομάκρυνε από το σπίτι του ήταν εκείνη που προκάλεσε τον θάνατο του νεογέννητου παιδιού του, που ήταν το πρώτο θύμα της τραγωδίας. Αλλά και η γυναίκα του πυροσβέστη δίνει τη δική της μάχη για τη ζωή στην εντατική.
Ο Μίλτος Τεντόγλου και το ΖΑΓΟΡΙ Φυσικό Μεταλλικό Νερό συνεχίζουν τη συνεργασία τους για δεύτερη χρονιά και είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τις νέες προκλήσεις.
Η bwin φρόντισε για τη συντήρηση του ανελκυστήρα της Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης «Φωτεινή», καθώς αποτελεί σημαντικό εργαλείο για την ορθή λειτουργία της.