Χιλιάδες δρομείς από όλον τον κόσμο βρέθηκαν σήμερα στην Αττική για τον 36ο Μαραθώνιο της Αθήνας. Ανάμεσα τους και πολλοί celebrities, οι οποίοι έβαλαν τα αθλητικά τους και συμμετείχαν στη μεγάλη αυτή γιορτή του αθλητισμού.
Πέραν της κλασικής διαδρομής των 42 χιλιομέτρων, περιλαμβάνονταν διαδρομές 5 και 10 χιλιομέτρων, αλλά και αγώνες για παιδιά και άτομα με ειδικές ανάγκες. Ο Κενυάτης αθλητής Μπρίμιν Μισόι ήταν ο μεγάλος νικητής στην κλασική διαδρομή. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από τους celebrities που συμμετείχαν.
Ο Σάκης Ρουβάς ποζάρει με μία θαυμάστρια του
Μαρία Ηλιάκη
Τζένη Μπότση, Ηλίας Γκότσης, Σάκης Ρουβάς, Τόνια Σωτηροπούλου, Μαρία Ηλιάκη
Με ένα Gold και ένα Bronze βραβείο διακρίθηκε το bwincares.gr στα E-volution Awards της Boussias Events, επιβεβαιώνοντας την υψηλή ποιότητα εμπειρίας χρήστη και τον σύγχρονο σχεδιασμό που υλοποιήθηκε σε συνεργασία με τη WHY Agency.
Από την καρδιά μιας μεγάλης πόλης, μέχρι τη μικρότερη γειτονιά της Ελλάδας και της Κύπρου, η Κωτσόβολος είναι πάντα εκεί, έτοιμη να καλύψει κάθε ανάγκη μας, κάθε στιγμή.
Με την ασφάλιση του σπιτιού σου έναντι των φυσικών καταστροφών προστατεύεις την περιουσία σου, τους αγαπημένους σου και τις πολύτιμες καθημερινές στιγμές σου, ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζεις την ηρεμία και την πολύτιμη στήριξη που μπορεί να χρειαστείς σε ώρα ανάγκης.