Η κυρία Ελένη Τοπαλούδη, μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της , ζητά να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι.
«Ας τιμωρηθούν, να μην δουν άλλοι γονείς αυτό το κακό, να τους τιμωρήσουν με το ίδιο νόμισμα, να μην δουν άλλοι τέτοιο πράγμα», ανέφερε μιλώντας στον ΑΝΤ1.
Όπως είπε η γιαγιά της 21χρονης, η άτυχη Ελένη ήταν ένα καλό και ήσυχο κορίτσι το οποίο είχε μεγαλώσει σε μια πολύ καλή οικογένεια.
Η κυρία Ελένη, ευχαρίστησε όλους εκείνους που κινητοποιήθηκαν από την πρώτη στιγμή και τους βοήθησαν.
Με κάθε συλλογή, με κάθε κομμάτι, με κάθε πρωτοβουλία, η H&M αλλάζει το παρόν και το μέλλον της μόδας, σταθερά, αποφασιστικά και εμπνευσμένα, εδώ και 78 χρόνια.
Με τη νέα της πρωτοβουλία, η Κωτσόβολος εξασφαλίζει για δύο ώρες ένα ήρεμο και φιλικό περιβάλλον αγορών, ειδικά διαμορφωμένο για άτομα που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού καθώς και με προβλήματα αισθητηριακής επεξεργασίας.
Με ανάμεικτες αντιδράσεις έγιναν δεκτά τα δύο νέα σχέδια δράσης της Κομισιόν για τη μείωση του ενεργειακού κόστους και την ανταγωνιστικότητα της βιομηχανίας.