Η νεαρή Ελιόνα Σαχπατζίδου ανέβηκε στη σκηνή του Voice και με τον δικό της μοναδικό τρόπο ερμήνευσε το «Dangerous Woman». Τόσο ο Σάκης Ρουβάς όσο και ο Πάνος Μουζουράκης -σηκώθηκε από την καρέκλα του πριν τελειώσει το τραγούδι – εντυπωσιάστηκαν από τη φωνή της και την άνεσή της.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-c7g2y7iec88x-sf)
Η Ελιόνα όπως είπε γεννήθηκε στην Ρωσία αλλά μένει στην Θεσσαλονίκη καθώς ο πατέρας της δουλεύει.
Μετά την ερμηνεία της οι δύο κόουτς έδωσαν σκληρή μάχη για να την αποκτήσουν.Ο Πάνος ξετρελάθηκε τόσο πολύ, που άρχισε να της τραγουδά στα ρώσικα (όσο μπορούσε), το «Σε Θέλω Σαν Τρελός» του Σάκη Ρουβά. Ο Σάκης το έχει κάνει διασκευή και στα ρώσικα με τον Philipp Kirkorov. Όμως ούτε αυτό ούτε τα λογοπαίγνια του Πάνου, όπως Ελιόνα«έλιωνα όσο τραγουδούσες», δεν φαίνεται να συγκίνησαν την Ελιόνα. Τελικά η ίδια επέλεξε την ομάδα του Σάκη Ρουβά.
Με κάθε συλλογή, με κάθε κομμάτι, με κάθε πρωτοβουλία, η H&M αλλάζει το παρόν και το μέλλον της μόδας, σταθερά, αποφασιστικά και εμπνευσμένα, εδώ και 78 χρόνια.
Με τη νέα της πρωτοβουλία, η Κωτσόβολος εξασφαλίζει για δύο ώρες ένα ήρεμο και φιλικό περιβάλλον αγορών, ειδικά διαμορφωμένο για άτομα που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού καθώς και με προβλήματα αισθητηριακής επεξεργασίας.
Με ανάμεικτες αντιδράσεις έγιναν δεκτά τα δύο νέα σχέδια δράσης της Κομισιόν για τη μείωση του ενεργειακού κόστους και την ανταγωνιστικότητα της βιομηχανίας.