Βίκυ Μιχαλονάκου: Πειραματίστηκα με γυναίκα μεταφυσικά και μεταψυχικά

Βίκυ Μιχαλονάκου: Πειραματίστηκα με γυναίκα μεταφυσικά και μεταψυχικά

«Είμαι σεμνή, ένα παιδί της μαχόμενης δημοσιογραφίας, ρεπορταζού, κοπτοραπτού και τα βουλκανιζατέρ της διαπλοκής δεν θέλουν ανεξάρτητες φωνές»

Βίκυ Μιχαλονάκου: Πειραματίστηκα με γυναίκα μεταφυσικά και μεταψυχικά
Για την καριέρα της σε κάποιο μεγάλο κανάλι που δεν συνεχίστηκε, για τις ανήθικες προτάσεις του χώρου, αλλά και για πιο... προσωπικά πράγματα μίλησε η Βίκυ Μιχαλονάκου, σε πρόσφατη συνέντευξή της.

«Είμαι σεμνή, ένα παιδί της μαχόμενης δημοσιογραφίας, ρεπορταζού, κοπτοραπτού και τα βουλκανιζατέρ της διαπλοκής δεν θέλουν ανεξάρτητες φωνές. Θέλουν υπαλληλίσκους και εταίρες!», απάντησε στο περιοδικό YES όταν ρωτήθηκε γιατί δεν συνέχισε την καριέρα της στα μεγάλα κανάλια.

Κλείσιμο
Όσο για τις ανήθικες προτάσεις διευθυντών, που «χτίζουν» καριέρες; «Υποκύπτουν και κύπτουν εκμεταλλευόμενες τη γυναικεία φύση τους. Πανάρχαιο το... σέρνει καράβι», αποκαλύπτοντας παράλληλα ότι έχει συμβεί και σε εκείνη: «Προσωπικά, μου την έπεφταν gay διευθυντές, οπότε δεν υπέκυπτα εγώ, υπέκυπταν αυτοί...».

Ωστόσο, την έχει προσεγγίσει ερωτικά και γυναίκα, όπως αποκάλυψε η ίδια: «Μου συνέβη κι αυτό από μια πολύ επώνυμη του καλλιτεχνικού χώρου, δεν ενέδωσα... Όμως πειραματίστηκα μεταφυσικά και μεταψυχικά».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης