Nomads: Ποιος θα κερδίσει τα 10.000 ευρώ σήμερα;

Nomads: Ποιος θα κερδίσει τα 10.000 ευρώ σήμερα;

Το σημερινό αγώνισμα αποτελείται από 5 διαφορετικά παιχνίδια

Nomads: Ποιος θα κερδίσει τα 10.000 ευρώ σήμερα;
Στο αποψινό επεισόδιο του Nomads, θα παρακολουθήσουμε το αγώνισμα επάθλου και τη στιγμή επικοινωνίας. Ο νικητής θα κερδίσει 10000€ από τα 50000€ που έχουν αποσπαστεί από το έπαθλο των 150000€. Επίσης, ο νικητής θα κάνει scuba diving μαζί με δύο ακόμα παίκτες της επιλογής του. Η στιγμή επικοινωνίας θα είναι πλέον για όλους τους Νομάδες.



Κλείσιμο
Το σημερινό αγώνισμα αποτελείται από 5 διαφορετικά παιχνίδια. Στα 4 πρώτα παιχνίδια θα πρέπει οι παίκτες να μαζέψουν πόντους με βολές και στόχους που θα πρέπει να πετύχουν. Θα παίξουν και οι 7 παίκτες ατομικά μέχρι το τέταρτο παιχνίδι. Στη συνέχεια οι 3 καλύτεροι θα ξαναπαίξουν και οι δυο καλύτεροι θα αγωνιστούν στο πέμπτο παιχνίδι. Ο νικητής θα κερδίσει το έπαθλο και τα 10.000 ευρώ μετρητά.   
 
ΚΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΣΧΟΙΝΙΑ
 
Στο πρώτο παιχνίδι θα πρέπει να πετάξουν τους σχοινένιους κρίκους και να καταφέρουν να τους βάλουν στους πασσάλους που έχουν τους υψηλότερους πόντους. Για κάθε κρίκο που θα μπαίνει στον πάσσαλο, θα αντιστοιχούν οι πόντοι που θα αναγράφονται επάνω.
 
ΚΥΛΙΝΔΡΟΙ ΜΕ ΠΟΝΤΟΥΣ
 
Στο δεύτερο παιχνίδι θα πρέπει να πετάξουν τις μπάλες μέσα στους κουβάδες. Στον κάθε κουβά αναγράφονται διάφοροι πόντοι και με κάθε τους επιτυχημένη βολή θα μαζεύουν τους αντίστοιχους πόντους.
  


ΔΙΣΚΟΙ
 
Στο τρίτο παιχνίδι θα πρέπει να πετάξουν τους δίσκους και να καταφέρουν να τους βάλουν μέσα στα ειδικά κλουβιά. Στο κάθε κλουβί αναγράφονται και διαφορετικοί πόντοι.
 
ΤΡΑΜΠΑΛΑ
 
Στο τέταρτο παιχνίδι θα πρέπει να βάλουν το πόδι τους και να πατήσουν την τραμπάλα, ώστε να πετάξουν το σακί και να το προσγειώσουν μέσα στο μεγάλο στόχο. Σε κάθε ζώνη του στόχου αντιστοιχούν διάφοροι πόντοι. Όσο πιο κοντά στο κέντρο πέφτει το σακί τόσοι περισσότεροι θα είναι οι πόντοι που θα κερδίζουν οι παίκτες.  
 


ΠΑΖΛ
 
Στο τελευταίο παιχνίδι θα πρέπει να πετάξουν τις μπάλες μέχρι να γκρεμίσουν όλα τα κομμάτια του πάζλ κάτω από το τραπέζι. Εκείνος που θα το καταφέρει πρώτος θα είναι ο νικητής.






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης