Η... ζουμερή πίσω όψη της Eva Longoria

Η... ζουμερή πίσω όψη της Eva Longoria

Ελιξήριο ομορφιάς ο νέος της έρωτας με επιχειρηματία

Η... ζουμερή πίσω όψη της Eva Longoria
Την ώρα που ο πρώην σύζυγός της, Tony Parker, ανακοινώνει ότι πρόκειται να γίνει  πατέρας, οι φήμες δίνουν και παίρνουν ότι και εκείνη έχει προχωρήσει τη ζωή της και έχει βρει νέο έρωτα.

Κλείσιμο


Και ίσως αυτό να εξηγεί γιατί η Eva Longoria δείχνει τόσο ανανεωμένη και ευδιάθετη το τελευταίο διάστημα. Ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε στο West Hollywood, την Παρασκευή και όπως φαίνεται και στην εικόνα δε θα μπορούσε παρά να... εστίασε στην καλοσχηματισμένη πίσω της όψη.


Η 38χρονη ηθοποιός τους άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό όταν εμφανίστηκε με το εφαρμοστό κολάν της, που αναδείκνυε τις καμπύλες του κορμιού της, την ώρα που έβγαινε από το κομμωτήριο, ενώ παράλληλα πηγή αποκάλυψε στο περιοδικό People ότι η Λατίνα ηθοποιός έχει νέο... αγόρι, έναν επιχειρηματία από το Μεξικό .


Η Eva τόνισε με το ντύσιμό της τα πόδια της, ενώ από πάνω επέλεξε να φορέσει ένα μαύρο πουλόβερ με φερμουάρ που θα την κρατούσε ζεστή, όσο κυκλοφορούσε στους δρόμους του Λος Άντζελες.


Το περιοδικό People αναφέρει ότι η Εύα έχει ένα νέο σύντροφο και η πηγή ισχυρίζεται ότι είναι «ένας πλούσιος, επιτυχημένος επιχειρηματίας από το Μεξικό. Είναι πολύ χαρούμενη και εκείνος είναι ξετρελαμένος μαζί της».


Η είδηση έρχεται να διαψεύσει τις φήμες που κυκλοφόρησαν την περασμένη εβδομάδα και ήθελαν την Longoria να τα έχει ξαναβρεί με τον πρώην της, Eduardo Cruz.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης