Άννα Μπεζάν: «Πέρασα πολλά χρόνια, τρώγοντας ξύλο από τον πατέρα μου, του έκανα μήνυση και πήγα στο ορφανοτροφείο»

Άννα Μπεζάν: «Πέρασα πολλά χρόνια, τρώγοντας ξύλο από τον πατέρα μου, του έκανα μήνυση και πήγα στο ορφανοτροφείο»

Η ηθοποιός της σειράς 8 Λέξεις μιλάει για τα τραυματικά παιδικά χρόνια, που έζησε δίπλα στον πατέρα της - Η απόφασή της να του κάνει μήνυση και να μπει στο ορφανοτροφείο

αννα
Σε μία προσωπική αποκάλυψη σχετικά με την παιδική της ηλικία προχώρησε η Άννα Μπεζάν.

Η ηθοποιός της σειράς 8 Λέξεις, μίλησε στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not» και αναφέρθηκε στα τραυματικά παιδικά χρόνια που έζησε με τον πατέρα της, αλλά και την απόφασή της να μπει σε ορφανοτροφείο.

«Η ζωή μου θα μπορούσε να γίνει ταινία σίγουρα. Δεν επιτρέπω να με κοιτάξουν υποτιμητικά, επειδή μεγάλωσα σε ορφανοτροφείο. Όσο ψύχραιμη κι αν είμαι γενικά, αν καταλάβω ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο, γίνομαι έξαλλη και... δεν περνάει καλά κανένας», ανέφερε αρχικά.



Στην ερώτηση πώς βρέθηκε στο ορφανοτροφείο, η ηθοποιός απάντησε: «Ήταν δική μου επιλογή να πάω. Ήμουν 12 χρονών, ήμουν πάρα πολύ μικρή, όμως είχα φτάσει σε ένα σημείο που δεν άντεχα άλλο. Πήγα κι έκανα μήνυση στον πατέρα μου και κάπως έτσι, έφυγα. Δεν άντεχα άλλο. Φτάνεις σε ένα σημείο κενού, που δεν μπορείς να το διαχειριστείς και θέλεις να διαμαρτυρηθείς κάπως. Ήταν αργά, όταν έμαθε ο πατέρας μου για την μήνυση. Είχαν έρθει ήδη και με είχαν πάρει από το σπίτι. Πέρασα πολλά χρόνια, τρώγοντας ξύλο από τον πατέρα μου, χωρίς ουσιαστικά να υπάρχει λόγος».

«Δεν αντέδρασε, γιατί υπήρχε εισαγγελική απόφαση, που έλεγε ότι δεν μπορεί να με πλησιάσει στα δύο μέτρα. Είχα πάει χτυπημένη στο σχολείο, οπότε οι δάσκαλοι μου είχαν καταλάβει πως κάτι τρέχει. Δεν μπορούσα να το κρύψω», αποκάλυψε.

Τέλος, για την συμμετοχή της στο GNTM η ηθοποιός ανέφερε: «Δεν μου ταίριαξε. Ήταν αρκετά πιεστικό για τους δικούς μου ρυθμούς. Δεν πέρασα καλά εκεί. Δεν μπορούσα να είμαι συνέχεια χαμογελαστή και να μην έχω προσωπικότητα».



Ειδήσεις σήμερα

Νίκος Ξανθόπουλος: Αποχαιρέτησε τον αδελφικό του φίλο, Ανέστη Βλάχο - «Σε λίγο έρχομαι κι εγώ»

Τσίπρας: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη εντελώς ανίκανη να σβήσει μια φωτιά, αλλά εξαιρετικά ικανή να διευρύνει τις ανισότητες

Πληρώνονται σήμερα 6,7 εκατ. ευρώ για αποζημιώσεις πυρόπληκτων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης