Στα 45 της η Stephanie Seymour διατηρεί ένα υπέροχο κορμί το οποίο φροντίζει να επιδεικνύει στον δισεκατομμυριούχο σύζυγό της και όχι μόνο. Το ζευγάρι βρέθηκε πρόσφατα στο Μιλάνο και το τοπ μόντελ των 80΄s είχε όρεξη να αγοράσει εσώρουχα από την Agent Provocateur.
Ο ασχημούλης πλην ζάπλουτος σύζυγος, δεν της χαλάει ποτέ χατήρι (γι αυτό άλλωστε είναι και παντρεμένοι εδώ και 15 χρόνια) και έτσι την πήγε στο κατάστημα για να δοκιμάσει ό,τι ήθελε, φτάνει να το ενέκρινε κι εκείνος. Μόνο που αυτά που φόρεσε η Seymour δεν τα είδε μόνο ο σύζυγός, αλλά και όλοι όσοι πέρναγαν απέξω και μαζί με αυτούς και όλος ο πλανήτης αφού τα φλας πήραν φωτιά.
Η Seymour έβαζε εσώρουχα και έκανε πασαρέλα στο μαγαζί αδιαφορώντας για τις κάμερες που είχαν σηκωθεί απέξω.
Το ζευγάρι, που έχει μαζί τρία παιδιά, στη συνέχεια πήγε βόλτα στους δρόμους του Μιλάνου και ήταν όλο αγκαλίτσες και χαδάκια.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.