Μαρία Κορινθίου στο «ΟΛΑ»: «Ο Γιάννης ζηλεύει, ''γυρνάει'' το μάτι του»

Μαρία Κορινθίου στο «ΟΛΑ»: «Ο Γιάννης ζηλεύει, ''γυρνάει'' το μάτι του»

Οι τηλεοπτικές προτάσεις που έχει απορρίψει, η καθημερινότητα με τον σύζυγό της, Γιάννη Αϊβάζη, η κρεβατομουρμούρα και τα σχόλια για τα επικριτικά σχόλια που είχε ακούσει από την fashion blogger Χρυσάνθη Κιτσινέλη

Μαρία Κορινθίου στο «ΟΛΑ»: «Ο Γιάννης ζηλεύει, ''γυρνάει'' το μάτι του»
Η Μαρία Κορινθίου, πραγματοποίησε μία εντυπωσιακή εμφάνιση, το βράδυ της Τρίτης, στο «ΟΛΑ Πρώτη Φορά». Η ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Άντρες Έτοιμοι για Όλα», αναφέρθηκε στις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει απορρίψει, στον γάμο της με τον Γιάννη Αϊβάζη, στη ζήλια και στην κρεβατομουρμούρα.

Την έχουν χαρακτηρίσει, η Μόνικα Μπελούτσι της Ελλάδας, αποδέχεται τον χαρακτηρισμό;
«Είναι τιμητικό πολύ. Ποιος δεν θα ήθελε να ήταν η Μπελούτσι; Αλλα έιμαι ταπεινή!», απάντησε η Μαρία Κορινθίου.

Κλείσιμο
Θα την ενδιέφερε η παρουσιάση; «Γενικά με ''φλερτάρει'' η παρουσιάση πολύ. Αν μου δοθεί η ευκαιρία σε κάτι που με αντιπροσωπεύει, μου αρέσει...Στην αρχή όταν μου είχαν γίνει προτάσεις, που ήταν πολύ καλές προτάσεις, επειδή ήταν το ξεκίνημα μου και δεν είχα εδραιωθεί ουσιαστικά στο θέατρο, ήθελα να επικεντρωθώ στο θέατρο και στην υποκριτική. Με δυσκολία είπα κάποια όχι. Τρεις φορές μου έκαναν πρόταση από το Mega», αποκάλυψε η ηθοποιός.



«Ο Γιάννης ζηλεύει...γυρνάει το μάτι του»
Για τον γάμο της με τον Γιάννη Αϊβάζη, δήλωσε: «Υπάρχουν τα πάνω και τα κάτω. Είναι πολλά χρόνια και πολλές φορές δεν είναι ευκολά. Θέλει επιμονή, θέλει αγάπη.

Κάνει κρεβατομουρμούρα; «Εξαρτάται! Θα γκρινιάξω και εγώ για κάτι. Αλλά και ο Γιάννης θα γκρινιάξει πολύ».

Τη ζηλέυει; «Ο Γιάννης ζηλεύει ναι. Λέει όχι, αλλά ζηλεύει. Γυρνάει το μάτι του. Από χίλια μέτρα τον καταλαβαίνω», απάντησε η ηθοποιός.

Δεν μου αρέσει ο τρόπος που μου την έπεσαν

Για τα επικριτικά σχόλια που είχε κάνει η fashion blogger, Χρυσάνθη Κιτσινέλη σχετικά με το σώμα της, είπε: «Εμένα ο τρόπος δεν μου άρεσε. Ο τρόπος που εκφράστηκε για να πει αυτό που ήθελε να πει. Ο καθένας μας έχει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του. Δεν είναι ωραίο να μιλάς με αυτό το μένος...Εγώ είμαι αυτό που είμαι».





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης