Δημήτρης Μπογδάνος για τον αδερφό του, Κωνσταντίνο: «Είναι ένας επιπόλαιος, καλόκαρδος άνθρωπος»

Δημήτρης Μπογδάνος για τον αδερφό του, Κωνσταντίνο: «Είναι ένας επιπόλαιος, καλόκαρδος άνθρωπος»

Ο σκηνοθέτης και ηθοποιός μίλησε για τη νέα παράσταση που σκηνοθετεί «Μπιλ και Λου», για τη σχέση του με τον αδερφό του και απόκαλυψε το σοκ που βίωσε, όταν έμαθε από ένα SMS, για τον ξυλοδαρμό του

Δημήτρης Μπογδάνος για τον αδερφό του, Κωνσταντίνο: «Είναι ένας επιπόλαιος, καλόκαρδος άνθρωπος»
Ο Δημήτρης Μπογδάνος, ο αδερφός του Κωνσταντίνου Μπογδάνου βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης, στο «ΟΛΑ Πρώτη Φορά». Ο σκηνοθέτης και ηθοποιός μίλησε για τη νέα παράσταση που σκηνοθετεί «Μπιλ και Λου», για τη σχέση του με τον αδερφό του και απόκαλυψε το σοκ που βίωσε, όταν έμαθε από ένα SMS, τον ξυλοδαρμό του.

«Ο Μπογδάνος είναι ένας επιπόλαιος καλόκαρδος άνθρωπος»
Κλείσιμο
«Ο Κωνσταντίνος είναι αυτό που βλέπετε. Δεν είναι περσόνα. Δεν το έχει ''χτίσει''. Επομένως για εμένα είναι απλά ο αδερφός μου. Αυτό είναι. Ο Κωνσταντίνος, είναι ένας επιπόλαιος καλόκαρδος άνθρωπος. Όντως, δεν υπάρχει η ψυχούλα του, σε ζητήματα που θα προκύψουν. Είναι πάντα εκεί. Αλλά είναι επιπόλαιος. Δεν θα βουτήξει τη γλώσσα του στο κεφάλι του, πριν μιλήσει. Έχει το DNA του Έλληνα. Εγώ είμαι η άλλη όχθη. Όλα οργανωμένα, όλα μελετημένα»
, είπε ο Δημήτρης Μπογδάνος για τον αδερφό του.

«Tώρα, εγώ προστατεύω τον Κωνσταντίνο»
Στην ίδια συνέντευξη παραδέχτηκε, ότι πλέον εκείνος προστατεύει περισσότερο τον αδερφό του.  «Από τις δύσκολες καταστάσεις, πάντα ο Κωνσταντίνος θα σε βγάλει. Στην οικογένεια. Είναι προστατευτικός. Θα κάνει ότι μπορεί για την οικογένεια...Τώρα πια, είμαι πιο πολύ εγώ προστατευτικός μαζί του. Νομίζω ότι το χρειάζεται. Λέμε στην παράσταση, ότι την αληθινή αγάπη την βλέπεις με την καρδιά και όχι με τα μάτια. Και όταν είναι αδερφός σου, η κάθε επίθεση, τζούζει. Όταν είχαμε τον ξυλοδαρμό, εγώ το έμαθα από ένα SMS, και έψαχνα στο διαδίκτυο να δω τι έγινε ο αδερφός μου. Και μάλιστα ένα μήνυμα που έγραφε: ''Λυπάμαι πάρα πολύ για αυτό που συνέβη στον αδερφό σου''. Δεν ήξερα τι μπορεί να σήμαινε. Πέντε η ώρα το χάραμα, να ψάχνω να βρω αν έχει αναρτηθεί κάποια είδηση. Είχε σπάσει το κινητό του!», τόνισε ο Δημήτρης Μπογδάνος.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης