Ο ποντιακής καταγωγής τραγουδιστής Χρήστος Χολίδης, έκανε μία διαφορετική εμφάνιση στο σόου της Ρούλας Κορομηλά, «Bravo Ρούλα», που προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα. Φορώντας την παραδοσιακή φορεσιά των Ποντίων, ερμήνευσε ποντιακά τραγούδια, ξεσηκώνοντας το κοινό και τους τηλεθεατές.
Η παρουσιάστρια είχε ετοιμάσει μία έκπληξη στον τραγουδιστή. Ο πατέρας του Χρήστου Χολίδη, εμφανίστηκε στο πλατό και τραγούδησε μαζί του, ένα παραδοσιακό ποντιακό τραγούδι. «Tον έφερα από την Κατερίνη, χωρίς να ξέρει ο Χρήστος τίποτα!», είπε η Ρούλα Κορομηλά.
Ανοιξιάτικες επιλογές ένδυσης και υπόδησης, για εμφανίσεις που συνδυάζουν τη χαλαρότητα του casual με το athleisure και που σου επιτρέπουν να αναβαθμίσεις το στυλ σου, χωρίς καμία προσπάθεια.
Με έμφαση στη συνεργασία, στη δύναμη που παίρνουμε ο ένας από τον άλλο και στην απόλυτη ισορροπία του ανθρώπου με τη φύση, το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Νερού και μας θυμίζει ότι είναι το μέλλον της ανθρωπότητας.
Πίσω από κάθε επιτυχημένη επιχείρηση (brand, οργανισμό) βρίσκονται άνθρωποι που όχι μόνον ενδιαφέρονται για τη δουλειά τους, αλλά και για τον πλανήτη, την κοινωνία, τον διπλανό τους και νιώθουν υπερηφάνεια που προσφέρουν εθελοντικά ένα κομμάτι του εαυτού τους. Αυτοί είναι οι efooders!