Kim Kardashian: Ο άντρας της κοιμόταν και εκείνη τραβούσε βίντεο από το... κρεβάτι

Kim Kardashian: Ο άντρας της κοιμόταν και εκείνη τραβούσε βίντεο από το... κρεβάτι

Η 35χρονη είχε αϋπνίες στο Λονδίνο γι΄ αυτό και αποφάσισε να μοιραστεί κάποιες προσωπικές της στιγμές με τους θαυμαστές της

Kim Kardashian: Ο άντρας της κοιμόταν και εκείνη τραβούσε βίντεο από το... κρεβάτι
Έπειτα από το παράξενο βίντεο με τα έξι τεστ εγκυμοσύνης που έκανε στην τουαλέτα ενός αεροπλάνου, η Kim Kardashian «ξαναχτύπησε» στο Snapchat, αυτή τη φορά με πιο πικάντικες εικόνες.

Η διάσημη τηλεπερσόνα «ανέβασε» στην γνωστή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης ένας βίντεο στο οποίο απεικονίζεται η ίδια, ξαπλωμένη στο κρεβάτι της. 

Φαίνεται ότι η 35χρονη είχε αϋπνίες στο Λονδίνο, όπου βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής, έπειτα από ένα μεγάλο ταξίδι από το Λος Άντζελες γι' αυτό και αποφάσισε να μοιραστεί κάποιες προσωπικές της στιγμές με τους θαυμαστές της.

Κλείσιμο
Όλα αυτά ενώ ο σύζυγός της, ο διάσημος ράπερ Kanye West, κοιμόταν δίπλα της!

«Είναι 4 τα ξημερώματα και είμαι τόσο κουρασμένη αλλά δεν μπορώ να κοιμηθώ», ακούγεται να λέει η Kim η οποία πόζαρε για την κάμερα, φορώντας τα εσώρουχά της.

Ο σύζυγος της σήκωσε το χέρι του και προσπάθησε να της κλείσει το στόμα, προκειμένου να την σταματήσει και επιτέλους να ξεκουραστεί. Ωστόσο, η τηλεπερσόνα συνέχισε να μιλά και μάλιστα, στη συνέχεια ισχυρίστηκε ότι δεν μπορούσε να  κοιμηθεί επειδή ο Kanye West ροχάλιζε.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης