Δύο από τις πιο σέξι παρουσίες του «The Voice», η Δέσποινα Τάτα και η Χριστίνα Ζιώγα, ξεσήκωσαν το κοινό και τους τέσσερις κριτές, με την σκηνική τους παρουσία, στα «battles» του talent show.
Oι δύο νεαρές διαγωνιζόμενες από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου τραγούδησαν το κομμάτι «I am survivor» των «Destiny's Child» και «έβαλαν φωτιά» στη σκηνή του «The Voice».
Μετά το τέλος της ερμηνείας τους, η Έλενα Παπαρίζου επέλεξε να προχωρήσει στο show με την Χριστίνα Ζιώγα. Τη Δέσποινα Τάτα, «έκλεψε» στην ομάδα του, ο Σάκης Ρουβάς και έτσι η νεαρή τραγουδίστρια, παρέμεινε στο talent show.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους