«Πισώπλατα μαχαιρώματα» στο πρώτο συμβούλιο του «Survivor»

«Πισώπλατα μαχαιρώματα» στο πρώτο συμβούλιο του «Survivor»

Ο παίκτης που αποχώρησε από την ομάδα των «μαχητών» και μετακινήθηκε στην ομάδα των «διάσημων»

«Πισώπλατα μαχαιρώματα» στο πρώτο συμβούλιο του «Survivor»
Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Δευτέρας το ριάλιτι του ΣΚΑΙ με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη. Στην πρώτη δοκιμασία, η ομάδα των «μαχητών» επικράτησαν έναντι των διασήμων, κερδίζοντας το σπίτι όπου θα διαμείνουν τους επόμενους μήνες.

Ωστόσο, επειδή στην ομάδα τους, είχαν έναν παίκτη παραπάνω, έπρεπε να ψηφίσουν έναν συμπαίκτη ο οποίος θα πήγαινε στην αντίπαλη ομάδα. Στο πρώτο συμβούλιο που έγινε στο νησί, οι «μαχητές» ψήφισαν να αποχωρήσει ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος δεν κατάφερε να κρύψει τη δυσαρέσκειά του για το αποτέλεσμα.

Κλείσιμο
«Τα πήγα καλά στο αγώνισμα. Ίσως ψηφίζουν τους πιο δυνατούς. Σκέφτηκαν να βγάλουν έναν καλό παίκτη γιατί από εκεί και πέρα οι ψηφοφορίες είναι μέσω του κοινού. Κατ’ εμέ είναι λάθος αυτό που έγινε, όχι επειδή έχω κάποιο πρόβλημα με τους ανθρώπους εκεί, αλλά είναι ένα αγώνισμα που έδειξε κάποια πράγματα. Σίγουρα κάποιος πρέπει να φύγει και δεν λέω αν κάτσω εγώ είναι σωστό ή λάθος, αλλά θεωρώ ότι θα μπορούσα να βοηθήσω πάρα πολύ το σύνολο. Βέβαια, το ίδιο μπορεί να πει και ο οποιοσδήποτε εδώ...Ίσως σκέφτηκαν λίγο διαφορετικά και όχι όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι. Θεωρώ πάντως ότι όλοι οι άνθρωποι δεν ταιριάζουν μεταξύ τους. Κάπως έτσι μπορεί να κρίθηκε όλο αυτό κι εγώ δεν το περίμενα,!»
, είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος ο οποίος πήγε στην ομάδα των «διάσημων».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης