Στο κέντρο Φαντασία, όπου τραγουδά ο Αντώνης Ρέμος βρέθηκαν χθες βράδυ δύο από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα που έχουν αποχωρήσει από το Survivor
, ο Στέλιος Χανταμπάκης και ο Λάμπρος Χούτος.
Οι δυο τους ήταν καλοί φίλοι και σύμμαχοι εντός του παιχνιδιού, αν και η στρατηγική τους δεν απέδωσε και βρέθηκαν εκτός ο ένας μετά τον άλλον. Φαίνεται όμως ότι η αποτυχία αυτή δεν τους πτόησε καθόλου, ούτε είχε επιπτώσεις στην μεταξύ τους σχέση, καθώς κάνουν καλή παρέα. Και στον Άγιο Δομίνικο όπου συνέπεσαν για λίγες μέρες βγήκαν και διασκέδασαν, αλλά και στην Αθήνα έχουν ήδη βγει και για καφέ.
Κλείσιμο
Το βράδυ του Σαββάτου όμως είχαν μαζί και την σύζυγο του Στέλιου, την Όλγα Πηλιάκη και πήγαν στα μπουζούκια όπου άκουσαν τις μεγάλες επιτυχίες του Αντώνη Ρέμου, ήπιαν τα ποτά τους και κάπνισαν και πούρο!
Ο Νίκος Σταθόπουλος, Πρόεδρος της BC Partners, βασικού μετόχου του Ομίλου Alphabet Education στον οποίον ανήκουν το Keele University Greece, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο και η ΑΚΜΗ, μίλησε στο 11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, τονίζοντας ότι επιθυμούν να προσφέρουν σε κάθε φοιτητή βιώσιμες, μεταβιβάσιμες δεξιότητες για να εξελιχθεί σε έναν κόσμο που αλλάζει συνεχώς.
Η ιστορική πόλη των Δελφών βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο ενός διαλόγου που ξεπερνά τα όρια μιας διοργάνωσης και αγγίζει τις μεγάλες προκλήσεις της εποχής μας, συγκεντρώνοντας κορυφαίες προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό, πολιτικό και ακαδημαϊκό χώρο.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.