Η Σερένα Γουίλιαμς καλωσόρισε στον κόσμο την κορούλα της

Η Σερένα Γουίλιαμς καλωσόρισε στον κόσμο την κορούλα της

Την είδηση αποκάλυψε στο ευρύ κοινό ο προπονητής της, ο οποίος έσπευσε να τη συγχαρεί μέσω Twitter

Η Σερένα Γουίλιαμς καλωσόρισε στον κόσμο την κορούλα της
Την κορούλα της υποδέχτηκε εχθές στον κόσμο η κορυφαία Αμερικανίδια τενίστρια, Σερένα Γουίλιαμς, όπως αποκάλυψε στο ευρύ κοινό ο προπονητής της ο οποίος έσπευσε να τη συγχαρεί μέσω Twitter.

Η 35 χρονη αθλήτρια, που είναι αρραβωνιασμένη με τον συνιδρυτή του Reddit, Αλέξις Οχανιάν, δεν έχει αγωνιστεί από την κατάκτηση του Αυστραλιανού Open τον περασμένο Γενάτη αλλά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της δημοσίευσε αρκετά βίντεο που την έδειχναν να προπονείται με... την κοιλιά στο στόμα.
Κλείσιμο

«Συγχαρητήρια Σερένα, για το κοριτσάκι σου. Είμαι πολύ χαρούμενος και συναισθάνομαι την ευτυχία σου. Παρεμποπτόντως, ελπίζω να αναρρώσεις γρήγορα... γιατί μας περιμένει σκληρή δουλειά», έγραψε ο Πατρίκ Μουρατογκλού στο Twitter εχθές.



Τα νέα για την γέννηση της ανηψιάς της πληροφορήθηκε η αδερφή της πρωταθλήτριας, Βένους Γουίλιαμς, την ώρα που ετοιμαζόταν να αγωνιστεί στο Αμερικανικό Open. «Δεν έχω λόγια να περιγράψω τη χαρά μου», δήλωσε στους δημοσιογράφους, ενώ πολλές ακόμη αθλήτριες έστειλαν από το πρωτάθλημα τις ευχές τους στην εμβληματική τενίστρια.

«Γέννησε κοριτσάκι; Ας ελπισουμε ότι θα παίζει κι αυτή τένις» είπε αστειευόμενη η Γκαρμπίν Μουγκουρούζα, που είχε βρεθεί στην τρίτη θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα. «Είμαι πολύ χαρούμενη για εκείνη. Ανυπομονώ να δω την μικρούλα στους αγώνες γιατί είμαι σίγουρη ότι θα την παίρνει παντού μαζί της», είπε σε συνέντευξη Τύπου η συμπατριώτισσα της Σερένα, Σλόαν Στίβενς.

Η Γουίλιαμς Williams ανακοίνωσε στο κοινό οτι ήταν έγκυος τον περασμένο Απρίλιο, λίγες μόλις ώρες αφότου αποκάλυψε κατά λάθος την είδηση ποστάροντας μια selfie με φουσκωμένη κοιλίτσα στα social media, η οποία συνοδευόταν με τη λεζάντα «20 εβδομάδες».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης