Π. Καμμένος: Καμία απόφαση συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ σε κεντρικό επίπεδο

Π. Καμμένος: Καμία απόφαση συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ σε κεντρικό επίπεδο

Δεν είναι δυνατόν να βγαίνει υπουργός και να λέει ότι δεν θα του πάρει τη δόξα των απολύσεων η Τρόικα, είπε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ για τον κ Γεωργιάδη

Π. Καμμένος: Καμία απόφαση συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ σε κεντρικό επίπεδο
Για το εάν τελικά θα γίνει η συνεργασίας μεταξύ Ανεξάρτητων Ελλήνων και ΣΥΡΙΖΑ, εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών, μίλησε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ κ Καμμένος κατά τη διάρκεια ειδησεογραφικής εκπομπής.

Ο κ Καμμένος αναφερόμενος στην χθεσινή εξαγγελία του κ Νότη Μαριά, είπε ότι «Δεν υπάρχει κανένα θέμα και καμία απόφαση συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ σε κεντρικό επίπεδο».

Κλείσιμο
Ωστόσο άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο για συνεργασία σε επιλεγμένους δήμους και περιφέρειες στο πλαίσιο του αντιμνημονιακού μετώπου και όχι απαραίτητα με τον ΣΥΡΙΖΑ.  «'Αν για παράδειγμα αποφασίσει να κατέβει υποψήφιος ο Δημαράς στην περιφέρεια θα τον στηρίξουμε. Συγκλίσεις θα γίνουν και στις τοπικές κοινωνίες με κόμματα αντιμνημονιακού τόξου» εξήγησε ο κ Καμμένος'.

Ο Πάνος Καμμένος επιτέθηκε με σφοδρότητα κατά του Άδωνι Γεωργιάδη για τη δήλωση -τις απολύσεις τις κάνω εγώ, δεν θα μου πάρει τη δόξα η τρόικα, λέγοντας ότι « Δεν είναι δυνατόν να βγαίνει υπουργός και να λέει ότι δεν θα του πάρει τη δόξα των απολύσεων η Τρόικα. Κάποιοι θα βρεθούν στην ανεργία κάποιοι δεν θα έχουν να φάνε.  Αντί να πει συγγνώμη γι αυτό ζητάει και τη δόξα».

Ερωτηθείς να σχολιάσει τη δήλωση του κ Γεωργιάδη περί ερμαφρόδιτης πολιτικής συμμαχίας ΑΝΕΛ-ΣΥΡΙΖΑ, είπε ότι «Δεν θα σχολιάσω τέτοιου είδους δηλώσεις το ποιος είναι ερμαφρόδιτο είναι αλλού παπά ευαγγέλιο»  .
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης