«Το Ποτάμι»: Αυτά είναι τα 30 πρόσωπα της ηγετικής ομάδας του Σταύρου Θεοδωράκη

«Το Ποτάμι»: Αυτά είναι τα 30 πρόσωπα της ηγετικής ομάδας του Σταύρου Θεοδωράκη

«Ένα κόμμα δεν μπορεί να αλλάξει την Ελλάδα, εμείς θα επιδιώξουμε συμμαχίες», είπε ο γνωστός δημοσιογράφος - «Καλή επιτυχία σε όποια εκπομπή θέλει να γίνει κόμμα», το δηλητηριώδες σχόλιο Βενιζέλου - Πώς σχολιάζουν τη συνέντευξη Τύπου Θεοδωράκη δημοσιογράφοι του protothema.gr

«Το Ποτάμι»: Αυτά είναι τα 30 πρόσωπα της ηγετικής ομάδας του Σταύρου Θεοδωράκη


Σε ρότα μπαίνει από σήμερα «Το Ποτάμι» του δημοσιογράφου κ. Σταύρου Θεοδωράκη, καθώς το μεσημέρι ο ιδρυτής παρουσίασε σε συνέντευξη Τύπου τα πρώτα ονόματα των υποψηφίων του νέου κόμματος για τις ευρωεκλογές. 

«Το θέμα δεν είναι το Μνημόνιο, ούτε αριστερά-ούτε δεξιά», είπε μεταξύ άλλων ο Σταύρος Θεοδωράκης. «Ένα κόμμα δεν μπορεί να αλλάξει την Ελλάδα, εμείς θα επιδιώξουμε συμμαχίες», υπογράμμισε.

Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων εμφανίστηκε ακραία ευρωπαϊστής, επισημαίνοντας ότι  «πρέπει η ΕΕ να γίνει χώρα μας. Ομόσπονδη Ευρώπη στην οποία θα παραχωρηθούν εξουσίες... Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί οι εθνικοί στρατοί πρέπει να υπάρχουν... Δεν υπάρχουν εθνικά σύνορα, υπάρχουν ευρωπαϊκά». Πάντως, απέφυγε να απαντήσει με το ποια πολιτική ομάδα του Ευρωκοινοβουλίου θα συμμαχήσει εφόσον πετύχει στις επερχόμενες ευρωπαϊκές εκλογές, λέγοντας γενικά «υπάρχει πρόβλημα με τρεις μεγάλες ευρωομάδες, υπερασπίζονται γραφειοκρατικές ελίτ, είναι άνθρωποι του χτες... Θα πάμε με αυτούς που θα θέσουν τα μεγάλα ζητήματα».

Κλείσιμο
Αυτοπροσδιορίστηκε ως αριστερός αν και όπως είπε «υπάρχουν αριστεροί με δεξιές αντιλήψεις και δεξιοί που κλείνουν το μάτι σε δεξιά στερεότυπα». Χρησιμοποίησε το παράδειγμα της αξιολόγησης των δημοσίων υπαλλήλων – την οποία θεωρεί θετική μεταρρύθμιση- λέγοντας ότι «το θέτουν από τη δεξιά και ορισμένοι από την αριστερά την αρνούνται». Είπε ότι «Το Ποτάμι» είναι κίνημα που κλέβει ιδέες και από την αριστερά και από τη φιλελεύθερη παράταξη. Ενώ τόνισε ότι δεν νιώθει καμία συγγένεια «με αυτούς που διαχειρίστηκαν την εξουσία και τώρα υπόσχονται ότι θα την αλλάξουν, ούτε με εκείνους που καταδικάζουν τους παλιούς αλλά ζητούν επιστροφή στο παρελθόν».

Πάρα ταύτα παραδέχτηκε ότι το κόμμα του θα αναζητήσει πολιτικές συμμαχίες από το υπάρχον πολιτικό σκηνικό. Μίλησε για την ανάγκη αλλαγής του εκλογικού συστήματος, σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι «πρέπει να δοθεί το δικαίωμα εκλογής σε όλους τους νέους άνω των 18». «Εκλογές αυστηρά κάθε τέσσερα χρόνια», «μικρότερη Βουλή», «πιο αναλογικό σύστημα έτσι ώστε ο ψηφοφόρος να έχει πολλαπλές επιλογές. Για παράδειγμα δύο κάλπες, μία για το κόμμα και μια για τον εκπρόσωπο». Επιπροσθέτως, απαντώντας σε σχετική ερώτηση ανέφερε ότι σε ενδεχόμενη αποτυχία του στις ευρωεκλογές, η πολιτική παρουσία του κόμματός δεν θα συνεχιστεί.

Αναφορικά με την οικονομική πολιτική υποστήριξε ότι τον Μάιο τελειώνει το μνημόνιο και άρα πρέπει να φτιάξουμε ένα εθνικό στρατηγικό σχέδιο, ενώ πρόσθεσε ότι το πρωτογενές πλεόνασμα πρέπει να δοθεί για το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα. 

Στόχος του πάντως όπως τόνισε είναι να αυξηθεί η παραγωγή για να «απελευθερωθούμε από τα δεσμά των δανειστών. Προτεραιότητα είναι να βάλουμε μπροστά την ελληνική μηχανή, με επενδύσεις. Οι Έλληνες πλούσιοι να ρίξουν λεφτά στην οικονομία, να μην υπάρξουν πολιτικοί τσαμπουκάδες και φορολογικοί αιφνιδιασμοί. Ο Έλληνας πρέπει να νιώσει σταθερότητα» είπε χαρακτηριστικά.

Για το «καυτό» ζήτημα της νεανικής ανεργίας, ο ίδιος προτείνει το επίδομα ανεργίας να επεκταθεί μέχρι τα ποσοστά της ανεργίας να παρουσιάσουν σημαντική πτώση. Ως παράδειγμα, μάλιστα, έδωσε την πολιτική που εφαρμόζει το Ισραήλ στον συγκεκριμένο τομέα. Ο Σταύρος Θεοδωράκης, εξήγησε ότι το ισραηλινό κράτος δίνει την ευκαιρία στους νέους να παρουσιάσουν τις καινοτόμες ιδέες τους και τους προσφέρει την κατάλληλη υποδομή, ώστε να τις «δουλέψουν» και να τις  υλοποιήσουν για τρία χρόνια. «Αυτό κρατάει τους νέους και τους αφήνει να παίξουν ρόλο στην οικονομία» τόνισε. Το κράτος έχει δύο χρέη, σύμφωνα με τον ίδιο: Πρώτον να συντηρεί αυτούς που έχουν ανάγκη και δεύτερον να τους μετατρέπει να πρωταγωνιστές... 


Ποια πρόσωπα στηρίζουν «Το Ποτάμι»

Ο Σταύρος Θεοδωράκης παρουσίασε τα 30 κεντρικά πρόσωπα που θα στελεχώσουν το νέο κόμμα, τους οποίους ο ίδιος χαρακτήρισε ως φίλους και συνεργάτες που στηρίζουν τη νέα πολιτική προσπάθεια.
Θοδωρής Γκόνης, σκηνοθέτης -στιχουργός
Μαρία Δημητρίου, επιμελήτρια κοινωνικής πρόνοιας
Παναγιώτης Καρκατσούλης, καθηγητής
Βάσω Κιντή, καθηγήτρια
Δημήτρης Κοντοπίδης, γιατρός 
Δημήτρης Κουρέτας, αντιπρύτανης Πανεπιστημίου Θεσσαλίας
Ολυμπία Κρασαγάκη, φωτογράφος
Δημήτρης Κυριακόπουλος, πρόεδρος αθλητικού συλλόγου «Πρωτέας»
Αναστασία Λαμπρία, εκδότρια
Γαβρίλης Μαυρογιάννης, ξυλουργός
Γιώργος Μαυρωτάς, πρώην πολίστας
Νίκος Ξυδάκης, στιχουργός
Νίκος Ορφανός, ηθοποιός 
Γιώργος Παπαληός, σκηνοθέτης
Ανδρέας Πετρουλάκης, σκιτσογράφος
Τάσος Τέλλογλου, δημοσιογράφος 
Χριστίνα Ταχιάου, δημοσιογράφος από τη Θεσσαλονίκη 
Σταύρος Τσακυράκης, καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου 
Χάγκεν Φλάισερ, καθηγητής 
Νίκος Δήμου, συγγραφέας
Άννα Εφραιμίδου, ογκολόγος
Αύγουστος Κορτώ, συγγραφέας
Ζαχαρούλα Λούδα, αμπελουργός
Αννα Ληδάκη, καθηγήτρια κοινωνιολογίας
Χάρης Μαθιόπουλος, οικονομολόγος
Νίκος Μαρατζίδης, καθηγητής
Γιούλη Μενουδάκου
Αναστασία Μηλιού, υδροβιολόγος
Ντάνα Παρασκευοπούλου, κάτοικος Αγίου Αχιλλείου Πρεσπών
Θανάσης Σκόκος

Με κεντρικό σύνθημα «Πολιτική χωρίς κομματικό παρελθόν», ο νέος σχηματισμός έχει ήδη προκαλέσει μεγάλο ενδιαφέρον στο Διαδίκτυο και στα social media που όλα δείχνουν ότι θα είναι το προνομιακό πεδίο δράσης του, εδικά, μάλιστα, μετά τις επιθέσεις που δέχθηκε από τα περισσότερα συμβατικά και κατεστημένα μέσα ενημέρωσης αμέσως μόλις ο γνωστός τηλεπαρουσιαστής ανακοίνωσε το φιλόδοξο και, κατ΄ άλλους, παράτολμο εγχείρημά του.

Ήδη η σελίδα του νεοσύστατου σχήματος στο facebook συγκέντρωσε σχεδόν 20.000 likes κατά το τελευταίο τριήμερο, ενώ δεν έλειψαν και οι εναντίον του προβοκάτσιες με την εμφάνιση  λογαριασμού «τρολ» στο twitter που παρίστανε τον Σταύρο Θεοδωράκη και επιχειρούσε να δημιουργήσει αρνητικές εντυπώσεις για «Το Ποτάμι» και τον ιδρυτή του.



Ονόματα και στίγμα 

Κατά τη σημερινή επίσημη πρώτη του κόμματος, ο κ. Θεοδωράκης παρουσίασε τους πρώτους 30 από τους συνεργάτες του που θα στελεχώσουν το ευρωψηφοδέλτιο του κινήματος, στο οποίο, όπως έχει εξ αρχής ξεκαθαρίσει, δεν θα μετέχει ο ιδρυτής του, ο οποίος ευθαρσώς αναγνώρισε στην ανακοίνωση με την οποία ανήγγειλε το εγχείρημά του ότι «ούτε ξένες γλώσσες γνωρίζει, ούτε τα προσόντα έχει για να σταθεί στην Ευρωβουλή».

Όπως εκμυστηρεύθηκε στον κύκλο του, επιδίωξη του δημοφιλούς τηλεπαρουσιαστή είναι να στελεχώσουν την ευρωλίστα άτομα που αντιλαμβάνονται τα πράγματα όπως ο ίδιος και να έχουν τα εφόδια να μας εκπροσωπήσουν επάξια στην Ευρωβουλή.

«Θα πρέπει να γνωρίζουν άριστα ξένες γλώσσες και να έχουν κάποιο μορφωτικό επίπεδο και να χειρίζονται τα ευρωπαϊκά θέματα. Στην Ευρωβουλή θα πρέπει να βρίσκονται οι άριστοι, δηλαδή εκείνοι που έχουν τα απαραίτητα προσόντα. Θα είναι δημοσιογράφοι, πανεπιστημιακοί, αλλά και άνθρωποι από τα εργατικά κινήματα», είπε σε συνομιλητές του ο κ. Θεοδωράκης, αποφεύγοντας, ωστόσο, να κατονομάσει συγκεκριμένα πρόσωπα.

«Πολιτική ανυδρία»;

Εκτός, πάντως, από τα ονόματα, ο ιδρυτής του κινήματος θα κληθεί να δώσει και τις προγραμματικές θέσεις, όπως και το ιδεολογικό στίγμα με το οποίο θα κινηθεί «Το Ποτάμι», δύο ζητήματα που τίθενται με έμφαση από τους επικριτές της προσπάθειας του, καταλογίζοντάς του… «πολιτική ανυδρία». 

«Το πρόβλημα της χώρας δεν είναι η Αριστερά ή η Δεξιά», υποστηρίζει, πάντως, ο κ. Θεοδωράκης σε όσους τον ρωτούν πού θα κινηθεί ο νέος φορέας. Γι’ αυτό και, όπως λέει, το κόμμα του «δεν θα ανήκει ούτε στη μία ούτε στην άλλη πλευρά». Κατά την άποψή του «το πρόβλημα της χώρας είναι το ακυβέρνητο καράβι που πρέπει να σωθεί». Και, όπως συμπληρώνει, «όταν σωθεί, τότε θα αποφασίσει εάν θα είναι λίγο αριστερά ή λίγο δεξιά».

Καρφί Βενιζέλου: Καλή επιτυχία σε οποιαδήποτε εκπομπή θέλει να μετασχηματιστεί σε κόμμα

Καλή επιτυχία σε... οποιαδήποτε εκπομπή θέλει να μετασχηματιστεί σε κόμμα, ευχήθηκε ο Ευάγγελος Βενιζέλος  στον Σταύρο Θεοδωράκη, με αφορμή τη συνέντευξη Τύπου που δίνει για το «Ποτάμι».

Με ένα καυστικό σχόλιο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αρνήθηκε να ασχοληθεί παραπάνω με το «Ποτάμι», λέγοντας ότι εκείνος, προς ώρας, ασχολείται με την Αζοφική Θάλασσα!




Πέντε δημοσιογράφοι του protothema.gr σχολιάζουν «Το Ποτάμι», τη σημερινή συνέντευξη Τύπου και τις εξαγγελίες του Σταύρου Θεοδωράκη.

Γιώργος Παπασταφίδας - Χωρίς Backpack αλά με Moleskine

Με το γνώριμο επικοινωνιακό του στυλ ο Σταύρος Θεοδωράκης ξεκίνησε την πρώτη συνέντευξη τύπου ως πολιτικός. Βέβαια το σακίδιο στην πλάτη έλειπε, αλλά δεν έλειπε το moleskine μπλοκάκι, το τζίν παντελόνι και το T-shirt με μια φιγούρα που θυμίζει κάτι σε... Μαρξ. Ξέρετε αυτού με «Το Κεφάλαιο». Η μόνη διαφορά από τότε που παρουσίαζε τους «Πρωταγωνιστές», ένδειξη ότι πέρασε από την άλλη πλευρά του ποταμού, το διακριτικό μαντιλάκι «ποσετ» στο πέτο του. 

Ο Θεοδωράκης, φανερά τρακαρισμένος, προσπάθησε να απαντήσει στο βασικό ερώτημα για το τι θα είναι «Το Ποτάμι». Παρά το γεγονός ότι διάλεξε να μην κάθεται στο γραφείο (έφερνε κάτι σε στυλ συνέντευξης του ιδρυτή της Apple, Steve Jobs, όταν παρουσίαζε το νέο iphone ) δεν μας έκανε και πολύ σοφότερους για το τι μορφή θα έχει «Το Ποτάμι». Όμως φάνηκε αρκετά ειλικρινής λέγοντας ότι το νέο κόμμα θα διαμορφωθεί από τους πολίτες που θα το αναδείξουν.
 Ίδωμεν!



Ρομίνα Ξύδα - Μόνο, να μην τα πάρει το ποτάμι...

Τον Σταύρο _σκέτο, χωρίς επώνυμο και τυποποιημένες χειραψίες _ τον γνώρισα χρόνια πριν στα θρυλικά σκαλοπάτια της Χρήστου Λαδά. Ήταν ένας ωραίος τύπος _ποτέ κύριος με την στενή έννοια του όρου _ που σου άνοιγε την πόρτα του ασανσέρ για να περάσεις πρώτη, που σου χτυπούσε φιλικά την πλάτη όταν του άρεσε το ρεπορτάζ σου, που σήκωνε το τηλέφωνο όταν χρειαζόσουν την βοήθειά του, που μοιραζόταν μαζί σου αργά το βράδυ ένα ποτήρι κρασί στα μπαράκια της Πλατείας Καρύτση. Σ' εκείνα τα χρόνια και σ' εκείνο το κτήριο, δεν τον συμπαθούσαν πολλοί από τους “παλιούς”. Τον συμπαθούσαν όμως όλοι οι νέοι και κυρίως όλοι εκείνοι που δεν είχαν πίσω τους “πλάτες” “όνομα” και “κληρονομιές”. Ο Σταύρος παρότι γνώριζε πως δεν ήταν ο “εκλεκτός” της Χρήστου Λαδά το προσπαθούσε, το πάλευε και το κατάφερε, όχι μόνο σε επαγγελματικό αλλά και σε διαπροσωπικό επίπεδο. Το πείσμα του, η επιμονή του και η ρετσινιά του “ποταμιού” που τον ακολουθούσε έγινε χείμαρρος που τους σάρωσε όλους. Ακόμη κι εκείνους που πίστευαν ότι είναι άριστοι κολυμβητές στα θολωμένα νερά της δημοσιογραφίας. Σήμερα, σχεδόν 15 χρόνια μετά, οι πολιτικές προτάσεις του θυμίζουν εκείνο τον τύπο που ήταν περισσότερο φιλαράκι παρά συνάδελφος. Περισσότερο άνθρωπος, παρά κύριος. Θέλει, λέει, οι νέοι να έχουν το δικαίωμα του εκλέγεσθαι από τα 18 τους χρόνια. Θέλει ακόμη να αισθανόμαστε όλοι άσχημα για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται σήμερα τα νέα παιδιά.  Και να τα βοηθήσουμε. Θέλει να φέρει τούμπα τα εκλογικά συστήματα του βολέματος, να φτύσουμε τα ρουσφέτια, να κάνουμε δεύτερη φύση μας την έννοια της αξιοκρατίας, να γίνουμε αυτάρκεις και να απαρνηθούμε τον “μεγάλο θείο” που έχει στο κομπόδεμα φράγκα για τα “φτωχά του ανίψια”. Θέλει να σοβαρευτούμε, να πιαστούμε από το χέρι σαν μια μεγάλη παρέα και να βάλουμε στο χορό κι άλλους ρομαντικούς. Θέλει, όλα όσα θέλω κι εγώ, κι εσύ κι ο παραδίπλα. Το μόνο που μένει είναι να ευχηθούμε όλα αυτά που θέλει να μην του τα πάρει το ποτάμι. Κι ως τώρα, έχει αποδείξει ότι το μπορεί...         

Φρίξος Δρακοντίδης - Ο Θεοδωράκης, «Το Ποτάμι» και οι άφθαρτοι συνεργάτες του 

Συμπαθητική κατά την ταπεινή μου άποψη μου η πρώτη δημόσια τοποθέτηση του Σταύρου Θεοδωράκη για «Το Ποτάμι». Ο άνθρωπος αν μη τι άλλο έδειξε να το πιστεύει. Τουλάχιστον τόσο όσο χρειάζεται για να το στηρίξει με πάθος και με υψωμένο τον τόνο της φωνής του. Νομίζω ότι ήταν ειλικρινής. Τόσο όσο χρειάζεται για να αιτιολογήσει και τις αδυναμίες του στον πολιτικό λόγο. «Δεν μπορώ να αποστηθίσω ούτε ποίημα», είπε. Σεβαστό. Άλλωστε έχουμε χορτάσει ξύλινους λόγους των επικοινωνιολόγων και τις αποστηθίσεις by the book. Ως προς το περιεχόμενο τώρα. Πολύ θεωρία. Η δημιουργία μιας μικρότερης Βουλής και αλλαγής του κοινωνικού συστήματος είναι θεωρητικές προτάσεις. Δεν είναι η ουσία. Όμως θέλω να πιστεύω ότι στην πορεία θα εμφανιστεί και αυτή. Μαζί και οι συγκεκριμένες προτάσεις που θα επικεντρώνονται στα καίρια προβλήματα της χώρας, όπως για παράδειγμα, η μείωση της ανεργίας. Ως προς τα πρόσωπα τώρα που θα στελεχώνουν «Το Ποτάμι». Θετικό πολύ το γεγονός ότι δεν σέρνουν στις πλάτες τους κομματικό παρελθόν. Όλοι τους έχουν δουλέψει στη ζωή τους. Πραγματικά πρωτόγνωρο θα έλεγα για ένα πολιτικό κόμμα. Θα μας πάρει «Το Ποτάμι;». Θα δείξει.  




Εβελίνα Ρίζου - Χωρίς κοστούμια και γραβάτες

Τους Πρωταγωνιστές τους πήρε το Ποτάμι. Λάθος ή σωστή απόφαση; Ο χρόνος θα δείξει... Ο Σταύρος Θεοδωράκης, που εδώ και μία εβδομάδα παίζει νύχτα - μέρα σε τηλεοράσεις, ραδιόφωνα και sites μετά την ανακοίνωσή του για την ίδρυση ενός νέου κόμματος, παρουσίασε σήμερα τους συνεργάτες του. Σαν σωστός gentleman, πριν αρχίσει να μιλάει, φρόντισε να παρουσιάσει την ξανθιά δημοσιογράφο που καθόταν δίπλα του και μετά ξεκίνησε... Χαλαρός και άνετος με το φακό, χωρίς κοστούμια και γραβάτες, ο επικεφαλής της νέας πολιτικής κίνησης με τα χέρια -κάποιες στιγμές- στις τσέπες μίλησε για το ποτάμι του και έθεσε -μεταξύ άλλων- τα ερωτήματά του: «Υπάλληλοι της Ευρώπης ή συνδημιουργοί;», ή «μήπως επαίτες;». Με άλλα λόγια; Το «Ποτάμι» θα καταπιαστεί με αυτό που  όλοι ξέρουμε! Επαίτες της Ευρώπης Σταύρο! Τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο...

Νάντια Μιχαλοπούλου - Ο ηγέτης Θεοδωράκης, το Ισραήλ και οι νέοι που πρέπει να γίνουν «πρωταγωνιστές»


Θα τα πάρει όλα - τα λάθη των τελευταίων κυβερνήσεων της χώρας που μάς οδήγησαν σε μια τριτοκοσμική κατάσταση χωρίς προηγούμενο- «Το Ποτάμι» του Σταύρου Θεοδωράκη; Το νέο κόμμα του γνωστού δημιοσιογράφου έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις από την ημέρα που ανακοινώθηκε και ακόμη προκαλεί απορίες. 

Ο ηγέτης της «παρέας αυτής», όπως αποκάλεσε τον εαυτό του ο Σταύρος Θεοδωράκης, προσπάθησε να δώσει την εντύπωση ότι «Το Ποτάμι» του θα φέρει την πολυπόθητη αλλαγή σε αυτό τον τόπο, μακριά από πολιτικές ταμπέλες, από κομματικές κατηγοριοποιήσεις και από την διάθεση υποταγής στους «βασιλιάδες» της παγκόσμιας πολιτικής και οικονομικής σκακιέρας. 

Στόχος του όπως είπε, είναι το μέλλον του τόπου να χτιστεί με βάση ένα νέο εθνικό σχέδιο δράσης, να δοθεί έμφαση στην παραγωγή, στις επενδύσεις και στις νέες ευκαιρίες στα πραγματικά θύματα της τελευταίας πενταετίας, τους νέους. Όπως κάνει το Ισραήλ, είπε. Μια χώρα, η οποία όπως εξήγησε, με συγκεκριμένες πολιτικές που εφαρμόζει, δίνει τις υποδομές στους νέους να «δουλέψουν» τις καινοτόμες ιδέες τους, κρατώντας τους παράλληλα στο εσωτερικό της χώρας και μεταρέποντάς τους σε πραγματικούς πρωταγωνιστές. «Τους αφήνει να παίξουν ρόλο στην οικονομία» ανέφερε. Θα μπορέσει άραγε ο Σταύρος Θεοδωράκης να μας μετατρέψει σε πρωταγωνιστές εντός και εκτός συνόρων; Για πολλούς ίσως οι θέσεις του ακούγονται ουτοπικές. Άλλοι μπορεί να σπεύσουν να τον υποστηρίξουν, καθώς η μέχρι τώρα πολιτική πορεία της χώρας μας έχει οδηγήσει στο χείλος του γκρεμού. 

Άλλωστε σε περιόδους κρίσης συνηθίζεται πολλά κόμματα να εμφανίζονται ως «σωτήρες», καθώς οι κοινωνικές συνθήκες και η απόγνωση επιτρέπουν τη γέννηση νέων «ελπιδοφόρων» κινημάτων. Άγνωστο το πού θα μας οδηγήσει «Το Ποτάμι». Πάντως όλα είναι πια πιθανά, στην Ελλάδα είμαστε...
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης