Η ΔΗΜΑΡ αποφασίζει για τον Κουβέλη και το μέλλον της

Η ΔΗΜΑΡ αποφασίζει για τον Κουβέλη και το μέλλον της

Στη «σκιά» της ανεξαρτητοποίησης Οικονόμου και υπό έντονη εσωκομματική κριτική

Η ΔΗΜΑΡ αποφασίζει για τον Κουβέλη και το μέλλον της
Στη σκιά της ανεξαρτητοποίησης του βουλευτή της Δημοκρατικής Αριστεράς, Βασίλη Οικονόμου, ξεκίνησαν στις 11 το πρωί οι εργασίες της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, για την αποδοχή ή μη της παραίτησης του προέδρου, Φώτη Κουβέλη.

Οι εργασίες ξεκινούν με εισηγητική ομιλία του κ. Κουβέλη, ο οποίος τελεί υπό παραίτηση, μετά το δυσμενές αποτέλεσμα των ευρωεκλογών για το κόμμα.

Κλείσιμο
Στις 28 Μαΐου, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ γνωστοποίησε πως υποβάλλει στην Κεντρική Επιτροπή και στο Συνέδριο του κόμματος την παραίτησή του, προκειμένου να λάβουν τις αναγκαίες αποφάσεις.

Πάντως, την περασμένη εβδομάδα τα μέλη της ΚΕ και οι βουλευτές εξέφρασαν ομόφωνα τη διαφωνία τους με την απόφαση του κ. Κουβέλη.

Υπενθυμίζεται ότι η ΔΗΜΑΡ συγκέντρωσε ποσοστό 1,2% στις πρόσφατες ευρωεκλογές, γεγονός που οδήγησε σε έντονη εσωκομματική κρίση, με ορισμένα στελέχη της να θέτουν θέμα ηγεσίας.

Το γενικότερο αναβρασμό που επικρατεί στο εσωτερικό της Δημοκρατικής Αριστεράς ενέτεινε και η χθεσινή ανεξαρτητοποίηση του βουλευτή του κόμματος, Βασίλη Οικονόμου.

Διαβάστε περισσότερα εδώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης