Άδωνις: Σε μεγάλη περιπέτεια η χώρα, εάν πέσει η κυβέρνηση

Άδωνις: Σε μεγάλη περιπέτεια η χώρα, εάν πέσει η κυβέρνηση

«Αν πέσει η κυβέρνηση κι αν έρθει ο Τσίπρας θα τον δούμε αν θα κάνει αυτά που λέει» υπογράμμισε ο κ. Γεωργιάδης και εξήγησε ότι το κόστος των εθνικών εκλογών είναι τουλάχιστον 2 δισ. ευρώ που θα έρθει σε νέα μέτρα

Άδωνις: Σε μεγάλη περιπέτεια η χώρα, εάν πέσει η κυβέρνηση
Την άποψη ότι η χώρα θα μπει σε μεγάλη περιπέτεια εάν πέσει η κυβέρνηση εξέφρασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης.

«Η χώρα θα μπει σε μεγάλη περιπέτεια αν πέσει η κυβέρνηση... πρέπει να εκλεγεί Πρόεδρος» προειδοποίησε συγκεκριμένα μέσω του ΣΚΑΪ ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης. «Μπορεί να χαθεί σε μια στιγμή η ομαλή έξοδος από το μνημόνιο. Οι βουλευτές πρέπει να αποφασίσουν για τον Πρόεδρο ελεύθερα» δήλωσε. 

Όπως είπε, ο ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να σεβαστεί την άποψη του ελληνικού λαού που δεν θέλει πρόωρες εκλογές, όπως καταδεικνύουν όλες οι δημοσκοπήσεις.

«Αν πέσει η κυβέρνηση κι αν έρθει ο Τσίπρας θα τον δούμε αν θα κάνει αυτά που λέει» υπογράμμισε ο κ. Γεωργιάδης και εξήγησε ότι το κόστος των εθνικών εκλογών είναι τουλάχιστον 2 δισ. ευρώ που θα έρθει σε νέα μέτρα. «Νέα μέτρα δημοσιονομικού χαρακτήρα δεν υπάρχουν, άλλα οι πιστωτές ζητούν νέα μέτρα 3 δισ. λόγω εκλογών» σημείωσε.

«Νέα μέτρα δημοσιονομικού χαρακτήρα δεν υπάρχουν, άλλα οι πιστωτές ζητούν νέα μέτρα 3 δισεκατομμύρια ευρώ λόγω εκλογών» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ.

«Ο Αντώνης Σαμαράς επέλεξε για άλλη μια φορά να υπευθυνότητα έναντι της χώρας. Θα μας συνέφερε η ρήξη για να δει ο κόσμος τις συνέπειες, αλλά αντίθετα ο κ. Σαμαράς και ο κ. Βενιζέλος εξασφάλισαν δίμηνη παράταση του μνημονίου, και όλη αυτή την περίοδο η κυβέρνηση θα είναι σε ασφάλεια» υπογράμμισε ο κ. Γεωργιάδης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης