Πολ Μέισον: Θα ταρακουνήσει απόψε ο Τσίπρας την Ευρώπη;

Πολ Μέισον: Θα ταρακουνήσει απόψε ο Τσίπρας την Ευρώπη;

Εκτιμά ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός  έχει τρεις επιλογές: προκήρυξη πρόωρων εκλογών ή ημοψηφίσματος ή να ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης

Πολ Μέισον: Θα ταρακουνήσει απόψε ο Τσίπρας την Ευρώπη;
Ο Αλέξης Τσίπρας μπορεί να «ταρακουνήσει» την Ευρώπη με τη σημερινή του ομιλία στην ελληνική Βουλή, όπως αναφέρει στο blog του ο γνωστός δημοσιογράφος του Channel 4, Πολ Μέισον.

Ο κ. Μέισον εκτιμά ότι κανείς δεν έχει γνώση του τι θα πει ο κ. Τσίπρας στη Βουλή. Αλλά φαίνεται ότι έχει τρεις επιλογές: προκήρυξη πρόωρων εκλογών ή δημοψηφίσματος ή να ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης.

Κλείσιμο
Όπως αναφέρει «οι Έλληνες είναι νευρικοί» και ο κόσμος έχει κουραστεί από την αβεβαιότητα και είναι απόλυτα διχασμένος για το τι θα πρέπει να κάνει η κυβέρνηση. 

«Το 50% των Ελλήνων -βάσει πρόσφατης δημοσκόπησης- τάσσεται υπέρ μίας συμφωνίας, ακόμη και εάν αυτή θα παραβιάζει τις "κόκκινες γραμμές" του ΣΥΡΙΖΑ. Υπάρχει, όμως, και ένα 41% που καλεί την κυβέρνηση να συγκρουστεί με την Ευρωζώνης. Αυτό το 41% μπορεί να ψηφίσει τον ΣΥΡΙΖΑ εάν γίνουν νέες εκλογές και να του δώσει την απόλυτη πλειοψηφία», υπογραμμίζει ο Βρετανός δημοσιογράφος. 

Διαβάστε περισσότερα στο newmoney.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης