Παππάς: Οι καναλάρχες κάνουν την προσωπική τους κατάθλιψη, λαϊκή κατάθλιψη

Παππάς: Οι καναλάρχες κάνουν την προσωπική τους κατάθλιψη, λαϊκή κατάθλιψη

«Ο δικός μας καημός και μέριμνα δεν είναι να επηρεάσουμε το περιεχόμενο των ειδήσεων τους», αλλά είναι ηθική υποχρέωση του ΣΥΡΙΖΑ είναι να μπουν κανόνες, είπε ο υπουργός Επικρατείας

Παππάς: Οι καναλάρχες κάνουν την προσωπική τους κατάθλιψη, λαϊκή κατάθλιψη
Την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης να βάλει κανόνες στο τηλεοπτικό τοπίο επανέλαβε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς
μιλώντας στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ. 

Ο κ. Παππάς ανέφερε πως αυτό τον καιρό εξελίσσεται η ιδεολογική σύγκρουση με όσους αντιπολιτεύονται την κυβέρνηση και δίνουν την απάντηση ότι με αυτή την κυβέρνηση τα πράγματα είναι χειρότερα από ότι ήταν πριν.
Κλείσιμο

Διερωτήθηκε μάλιστα για ποιον τα πράγματα είναι καλύτερα ή χειρότερα, απαντώντας πως αν το ερώτημα αφορά κάποιον που μπήκε στις ρυθμίσεις των 100 δόσεων, τα πράγματα είναι προφανώς καλύτερα. Αμέσως μετά πρόσθεσε πως για κάποιον όμως που είναι ιδιοκτήτης ΜΜΕ και που θα μπει στη βάσανο να βάλει λεφτά στο τραπέζι για να πάρει μια από τις άδειες, δεν ειναι καλύτερα. 

«Θέλουν να κάνουν την προσωπική τους κατάθλιψη, λαϊκή κατάθλιψη», τόνισε ο υπουργός Επικρατείας.

Ο κ. Παππάς κατηγόρησε την Νέα Δημοκρατία πως αυτήν την περίοδο που εξελίσσεται η διαδικασία της χορήγηση τηλεοπτικών αδειών δεν έχει ανταποκριθεί στο θεσμικό της καθήκον και προανήγγειλε υπουργική απόφαση για τον αριθμό των αδειών που θα δοθούν.

«Ο δικός μας καημός και μέριμνα δεν είναι να επηρεάσουμε το περιεχόμενο των ειδήσεων τους», είπε και υπογράμμισε πως η ηθική υποχρέωση του ΣΥΡΙΖΑ είναι να μπουν κανόνες: «Αυτή η υποχρεώση δεν θα καμφθεί από οποιουδήποτε είδους λασπολογία και προπαγάνδα».

Μιλώντας για το κόμμα είπε πως οι δύο κοινωνικοί πυλώνες που θα πρέπει να στηριχθεί η ανάπτυξή του είναι η Τοπική Αυτοδιοίκηση και οι δομές αλληλεγγύης. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης