Γεροβασίλη για Τούρκο καναλάρχη: Με τον κύριο Τούρκο... συναντηθήκαμε στο διάδρομο

Γεροβασίλη για Τούρκο καναλάρχη: Με τον κύριο Τούρκο... συναντηθήκαμε στο διάδρομο

Η κυβερνητική εκπρόσωπος εξήγησε πώς συναντήθηκε ο Αλέξης Τσίπρας με τον ιδιοκτήτη του TV8 Acun Ilicali

Γεροβασίλη για Τούρκο καναλάρχη: Με τον κύριο Τούρκο... συναντηθήκαμε στο διάδρομο
Ο ισχυρισμός του Τούρκου καναλάρχη, Acun Ilicali, ότι συζήτησε με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα το επιχειρηματικό του σχέδιο να αποκτήσει ή να λάβει άδεια για να ανοίξει τηλεοπτικό σταθμό στην Ελλάδα, έφτασε μέχρι την αίθουσα ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών.

Οι δημοσιογράφοι ρώτησαν την κυρία Γεροβασίλη αν ο κ. Τσίπρας υποσχέθηκε στον κ. Ilicali ότι θα του δώσει άδεια για να ανοίξει κανάλι στην Ελλάδα.

«Με τον κύριο Τούρκο» είπε η κυβερνητική εκπρόσωπος για να διορθώσει αμέσως το σαρδάμ λέγοντας «ε, συγγνώμη, με τον κ. καναλάρχη» -σύμφωνα με όσα είπε η Όλγα Γεροβασίλη- ο Αλέξης Τσίπρας συναντήθηκε στις 17 Νοεμβρίου του 2015, έπειτα από τον φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα Τουρκία-Ελλάδα (0-0) το οποίο μεταδιδόταν από τον τηλεοπτικό σταθμό του κ.Ilicali TV8.

Κλείσιμο
«Έγινε μια συνάντηση σε έναν διάδρομο μετά τον αγώνα» είπε η κυρία Γεροβασίλη για το τετ-α-τετ του Τούρκου καναλάρχη με τον πρωθυπουργό. «Ο ίδιος είπε ότι, ξέρετε έχουμε μιλήσει με κάποιους Έληνες και υπάρχει ενδιαφέρον για ένα τηλεοπτικό σταθμό» είπε η Όλγα Γεροβασίλη αναφερόμενη σε όσα είπε ο Τούρκος καναλάρχης στον Αλέξη Τσίπρα.

«Ο πρωθυπουργός απάντησε ναι, ξέρετε θα υπάρξει ένας παγκόσμιος, ε, διεθνής διαγωνισμός με όρους διαφανείς» συνέχισε η κυρία Γεροβασίλη και πρόσθεσε: «Δεν είναι δικής μας αρμοδιότητας να δούμε ποιοι, αυτό θα γίνει όταν ξεκινήσει η διαγωνιστική διαδικασία».

Σχετικά με την φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα με τον Τούρκο καναλάρχη Acun Ilicali, η κυρία Γεροβασίλη εξήγησε ότι όποιος συναντάται με τον πρωθυπουργό μπορεί να τραβήξει μια φωτογραφία.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης