Στουρνάρας: Ανάξια σχολιασμού τα περί επίσκεψής μου στον Σημίτη

Στουρνάρας: Ανάξια σχολιασμού τα περί επίσκεψής μου στον Σημίτη

«Η διαφάνεια, όχι μόνο για τα τρέχοντα, αλλά και για τα παρελθόντα που έφεραν την Ελλάδα στα πρόθυρα της χρεοκοπίας, είναι αδιαπραγμάτευτο δημόσιο αγαθό», τονίζει 

Στουρνάρας: Ανάξια σχολιασμού τα περί επίσκεψής μου στον Σημίτη
Ως "ανάξιο σχολιασμού" χαρακτηρίζει ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, κ. Γιάννης Στουρνάρας, δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας, σύμφωνα με το οποίο επισκέφθηκε το σπίτι του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη αμέσως μετά την εισβολή της Οικονομικής Αστυνομίας στη διαφημιστική εταιρεία της συζύγου του.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Γ. Στουρνάρα:

"Διαψεύδω κατηγορηματικά το σημερινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας "Δημοκρατία". Είναι ανάξιο σχολιασμού. Αξίζει όμως να επισημάνω ότι η εμμονή και η επιμονή ορισμένων στα σενάρια επιστημονικής φαντασίας, στο ψέμα και τη συκοφαντία, οδηγούν με απόλυτη σιγουριά στον αυτοεξευτελισμό και τη γελοιοποίηση. Αντιλαμβάνομαι το άγχος και την αγωνία της εφημερίδας, αλλά τους διαβεβαιώνω ότι:

Κλείσιμο
1ον. Η διαφάνεια, όχι μόνο για τα τρέχοντα, αλλά και για τα παρελθόντα που έφεραν την Ελλάδα στα πρόθυρα της χρεοκοπίας, είναι αδιαπραγμάτευτο δημόσιο αγαθό.

2ον. Η εξυγίανση θα συνεχιστεί.

3ον. Τα αποστήματα θα αφαιρεθούν.

Συνιστώ επομένως ψυχραιμία και νηφαλιότητα."


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης