«Διάγγελμα» Πολύδωρα!

Τον φώναξαν στην ΕΡΤ να μιλήσει για το ΕΣΡ και αυτός έβγαλε διάγγελμα για τα Μνημόνια, τα διευθυντήρια των Βρυξελλών και του ΔΝΤ, τη διαπλοκή και το Χριστοφοράκο

«Διάγγελμα» Πολύδωρα!
«Το πρόσωπο του Βύρωνα Πολύδωρα δεν πληροί τις προϋποθέσεις για το ΕΣΡ» ανέφερε η ΝΔ μετά την ανακοίνωση για υποψηφιότητα του πρώην υπουργού και βουλευτή της ΝΔ για πρόεδρος του ΕΣΡ
. Ο Βύρων Πολύδωρας με τη σειρά του εξέφρασε την πικρία του για τη
στάση της Νέας Δημοκρατίας ενώ έσπευσε να πει σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ πως «η πρόταση του
Αλέξη Τσίπρα
Κλείσιμο
τον τιμά». 

«Στενοχωρήθηκα πολύ με τη στάση της
ΝΔ. Τι θέλουν να εξορίσουν; Να με σκοτώσουν δια φυσικού θανάτου; Ένιωσαν σαν να έπεσε πάνω μου σεισμός χειρότερος κι από αυτόν της Ιταλίας» είπε για τη στάση της ΝΔ. «Η ηγετική ομάδα της ΝΔ με συκοφαντεί» συνέχισε για να επαναλάβει πως η πρόταση, την οποία αποδέχθηκε αμέσως, τον τιμά ιδιαίτερα.

Μεταξύ άλλων ο κ. Πολύδωρας αναφέρθηκε στην τηλεφωνική συνομιλία που είχε με τον πρωθυπουργό όταν του έγινε η πρόταση. Σύμφωνα με όσα μετέφερε, ο πρωθυπουργός τού τηλεφώνησε και τού είπε: «Τι θα έλεγες, Βύρωνα, να αναλάβεις πρόεδρος του ΕΣΡ;». «Ευχαριστώ, πρόεδρε. Έχω πολλούς εχθρούς, όμως» απάντησε ο κ. Πολύδωρας, για να λάβει την απάντηση του πρωθυπουργού: «Έχεις, όμως, και πολλούς φίλους».

«Αποδέχθηκα την πρόταση για να εκτονώσω την κατάσταση στο ΕΣΡ» είπε ο κ. Πολύδωρας για να τονίσει ωστόσο πως «Έχω την εντιμότητα να παραιτηθώ, δεν θέλω να εκβιάσω καταστάσεις» και είπε πως δεν θέλει να φέρει σε δύσκολη θέση τον πρωθυπουργό τον οποίο χαρακτήρισε «όρθιο και μαχόμενο».

«Τα media υποκινούμενα από τα γνωστά κέντρα, θέλουν να απαξιώσουν την υποψηφιότητά μου» συμπλήρωσε και επανέλαβε την πικρία του. Παράλληλα, καταλόγισε στην αξιωματική αντιπολίτευση «τακτικισμούς, με στόχο να ρίξει την κυβέρνηση».

Την ίδια ώρα ο κ. Πολύδωρας ευχαρίστησε όσους υπερασπίστηκαν την υποψηφιότητά του, όπως έκανε ο Πάνος Καμμένος. 

Αναφερόμενος στη διαγραφή του από τη ΝΔ ο κ. Πολύδωρας είπε χαρακτηριστικά «Ο Σαμαράς και η παρέα του δεν με θέλουν» ενώ χαρακτήρισε «σατράπη» εκείνον που τον διέγραψε από το κόμμα. Μάλιστα επέμεινε ο πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας λέγοντας πως «δεν είμαι φίλος του Χριστοφοράκου γι΄αυτό δεν με θέλει ο Μητσοτάκης». 

«Εγώ δεν είμαι άνθρωπος της διαπλοκής» υπογράμμισε ο κ. Πολύδωρας για να διερωτηθεί: «Τι θέλουν να βάλουν στο ΕΣΡ; Ανθρώπους της διαπλοκής; Συνταγματολόγους, δικηγόρους, ωραίους των Media;». 

Δείτε το βίντεο



ΝΔ για «διάγγελμα» Πολύδωρα: Έδειξε ποια ακριβώς είναι τα προσόντα του

Καυστικό ήταν το σχόλιο της Νέας Δημοκρατίας για το «διάγγελμα» του Βύρωνα Πολύδωρα μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ το μεσημέρι της Κυριακής.

«Μετά την σημερινή παρουσία του κ. Πολύδωρα στην Ε.Ρ.Τ. όλοι κατάλαβαν γιατί τον πρότεινε ο κ. Τσίπρας και ποια ακριβώς είναι τα προσόντα του...» σχολίασε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Λαζαρίδης: Ο τρόπος που έγινε η συνέντευξη Πολύδωρα αποτελεί ντροπή για την ΕΡΤ

Κριτική στην ΕΡΤ ασκεί και ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της ΝΔ Μακάριος Λαζαρίδης με αφορμή τη σημερινή συνέντευξη του Β. Πολύδωρα. «Ο τρόπος που έγινε η συνέντευξη Πολύδωρα αποτελεί ντροπή για την ΕΡΤ. Οι ευθύνες Ταγματάρχη, Ταλαμάγκα, είναι μεγάλες!», σχολίασε ο κ. Λαζαρίδης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Τwitter.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης