Όταν ο πλανητάρχης υποκλίθηκε στον Καμμένο

Όταν ο πλανητάρχης υποκλίθηκε στον Καμμένο

Στην ανταλλαγή χαιρετισμών κατά την άφιξη του Αμερικανού προέδρου στην Αθήνα - Τι είπε στον υπ. Άμυνας ο πρόεδρος των ΗΠΑ

Όταν ο πλανητάρχης υποκλίθηκε στον Καμμένο
Μπορεί ο πρόεδρος των ΗΠΑ να είναι ο πλανητάρχης ωστόσο καμιά φορά χρειάζεται να υποκλιθεί μπροστά σε πιο χαμηλόβαθμους αξιωματούχους στο πλαίσιο της ευγένιας και της αβρότητας που επιβάλει το διπλωματικό τακτ.

Κάτι τέτοιο φαίνεται ότι συνέβη και όταν ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον
Μπαράκ Ομπάμα να κλίνει το κεφάλι του προς τον
Πάνο Καμμένο
Κλείσιμο
λίγα λεπτά μετά την άφιξή του στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος».

Είναι άγνωστο αν κατά τη διάρκεια του χαιρετισμού υπήρξε και ο διάλογος που είχαν, σύμφωνα με τον Πάνο Καμμένο, και στον οποίο ο αμερικανός πρόεδρος είπε στον υπουργό Άμυνας ότι ήταν προσωπική του επιλογή να επισκεφθεί την Ελλάδα στο τελευταίο του ταξίδι ως πρόεδρος των ΗΠΑ.

«Ο πρόεδρος Ομπάμα ήταν πολύ ανθρώπινος, πολύ χαρούμενος που ήρθε στην Ελλάδα» είπε ο κ. Καμμένος σε ραδιοφωνική του συνέντευξη και συνέχισε μεταφέροντας τη σύντομη συνομιλία του με τον Ομπάμα. 

«Είπα στον πρόεδρο Ομπάμα ότι βοήθησε την Ελλάδα σε δύσκολες στιγμές. Τον ευχαρίστησα και του είπα ότι τον υποδεχόμαστε εκ μέρους του ελληνικού λαού. Η παρουσία του είναι εκτός από συμβολική και σημαντική γιατί μας στέλνει το μήνυμα της εξόδου από την κρίση» σημείωσε ο υπουργός Άμυνας για να συνεχίσει: «Μου είπε ότι το κάνει με όλη την καρδιά και ότι θα επιμείνει στη βοήθεια προς την Ελλάδα». 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης