United Cup: Με το δεξί αλλά χωρίς την ελληνική σημαία στη φανέλα ο Τσιτσιπάς

United Cup: Με το δεξί αλλά χωρίς την ελληνική σημαία στη φανέλα ο Τσιτσιπάς

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Δέσποινα Παπαμιχαήλ έδωσαν προβάδισμα στην Ελλάδα κερδίζοντας την Βουλγαρία

26629804
Δύο στα δύο για την Ελλάδα στο United Cup που ξεκίνησε σήμερα στο Περθ.

Η Ελλάδα αγωνίστηκε κόντρα στη Βουλγαρία και με τον Στέφανο Τσιτσιπά και την Δέσποινα Παπαμιχαήλ έφτασε στο 2-0. Η 29χρονη Ελληνίδα (Νο.158) επικράτησε με 3-6, 6-4, 6-1 σε 2 ώρες και 19 λεπτά της Ισαμπέλα Σινίκοβα και έφτασε στο 1-0.



Το 2-0 πέτυχε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο 2ο παιχνίδι της ημέρας αφού κέρδισε με ανατροπή με 4-6, 6-2, 7-6(4) τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ.

Aύριο θα γίνουν τα ματς Σάκκαρη-Τόμοβα (04.00), Περβολαράκης-Κουζμάνοφ (06.00) και Σάκκαρη/Τσιτσιπάς-Τόμοβα/Ντιμιτρόφ (08.00). Η χώρα μας θέλει μια νίκη για να κερδίσει τον αγώνα με τη Βουλγαρία. Η Ελλάδα είναι στο Group A και η δεύτερη αντίπαλός της είναι το Βέλγιο των Νταβίντ Γκοφέν και Ελίζ Μέρτενς. Την πρόκριση στον τελικό παίρνει η νικήτρια ομάδα του ομίλου.

Χωρίς την ελληνική σημαία

Για άλλη μια φορά η Ελλάδα εμφανίστηκε σε διεθνή διοργάνωση χωρίς εθνόσημο και σημαία στη φανέλα της. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη δεν είχαν στη φανέλα τους τη σημαία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και το ίδιο συνέβη και στο United Cup.

Κλείσιμο
26629603
Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ
26629804_2
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς


Την αρχή έκανε η Δέσποινα Παπαμιχαήλ η οποία φόρεσε μια γαλάζια φανέλα στον αγώνα της με την Σινίκοβα. Εν συνεχεία στο κορτ μπήκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς με φανέλα άλλης εταιρείας που ήταν μπλε και δεν είχε πουθενά την ελληνική σημαία.

26629576
Ο Ιταλός Λορέντζο Μουσέτι


Στην θέση που οι άλλες ομάδες είχαν την σημαία η Ελλάδα είχε τα σήματα των χορηγών ένδυσης ενώ στο μανίκι της φανέλας του Τσιτσιπά υπήρχε κάτι σαν σημαία. 

Άλλη εμφάνιση για τον Τσιτσιπά και άλλη για την Παπαμιχαήλ! Την ίδια ώρα απέναντι στον Τσιτσιπά έπαιζε το πρώην Νο3 κόσμου ο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ ο οποίος είχε ραμμένη την σημαία της χώρας του στο αριστερό μέρος της φανέλας.
norie
Ο Βρετανός Κάμερον Νόρι
26630093
dimitrov
Ο Βούλγαρος Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ



Στην πρώτη ημέρα του United Cup την σημαία στην μπλούζα τους είχαν παίκτες από τις ΗΠΑ, την Τσεχία, τη Μεγάλη Βρετανία, την Ελβετία, την Ιταλία και άλλες χώρες. Μάλιστα την Ελβετία εκπροσώπησε η χρυσή Ολυμπιονίκης Μπελίντα Μπέντσιτς η οποία είχε κανονικά την σημαία.

26628589__1_
Η Αμερικανίδα Μάντισον Κις


26628886
Η Ελβετίδα Μπελίντα Μπένσιτς


Επίσημη εξήγηση γιατί οι παίκτες της Ελλάδας είχαν διαφορετικές εμφανίσεις και γιατί απουσίαζε η σημαία δεν έχει δοθεί. Υπάρχουν όμως ήδη αντιδράσεις αφού το τουρνουά διεξάγεται στην Αυστραλία, μια χώρα με πολλούς Έλληνες που θέλουν να βλέπουν την σημαία τους. Πάντως στα μπλουζάκια προπόνησης υπάρχει η ελληνική σημαία.


Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός: Τι κρύβει η Κίνα- Συναγερμός και στην Ευρώπη

Δύο νεκροί σε τροχαίο στην Κηφισίας - Μηχανή έπεσε σε φανάρι

Ο κατηγορούμενος Βούλγαρος αποκάλυψε τι φώναζαν οι μαθητές-βιαστές του 15χρονου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης